Antena Căutare

Gaddafi, intr-o ultima scrisoare catre Berlusconi: "Opreste atacurile!"

Revista franceza Paris Match a prezentat luni ultima scrisoare a lui Muammar Gaffaffi catre lumea mondiala, mai exact catre mai vechiul prieten Silvio Berlusconi.

"care-i ucid pe fratii libieni si pe copii"




"Draga Silvio (...), am fost surprins de atitudinea unui prieten cu care am incheiat un tratat de prietenie favorabil popoarelor noastre. Speram din partea ta cel putin sa te interesezi de fapte si sa incerci o mediere inainte de a sprijini acest razboi"

"Nu te condamn pentru ca nu esti responsabil deoarece stiu bine ca nu esti favorabil acestei actiuni nefaste care nu te onoreaza nici pe tine, nici poporul italian. Dar cred ca tu ai in continuare posibilitatea de a da inapoi si de a face sa prevaleze interesele popoarelor noastre"


"Opreste aceste bombardamente care ii ucid pe fratii nostri libieni si pe copiii nostri. Vorbeste cu prietenii tai si cu aliatii vostri pentru a inceta aceasta agresiune impotriva tarii mele. Sper ca Allah atotputernic ne va calauzi pe drumul justitiei"


Adolescenta torturata pana la moarte de prieten pentru parola de Facebook... Oracle cumpara RightNow Technologies cu 1,5 miliarde dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x