Antena Căutare

Gestul emoționant pe care o mamă l-a făcut pentru 200 de pasageri, în cazul în care bebelușul ei va plânge în timpul zborului

O mamă a făcut un cadou nemaintâlnit până acum pentru colegii de zbor alături de care trebuia să zboare, împreună cu bebelușul ei. La vederea lui, toți cei prezenți au început să plângă.

Gestul care a făcut un avion întreg să plângă! O mămică le-a făcut un cadou de neuitat celor 200 de pasageri, pentru a se scuza dacă băiețelul ei de 5 luni va plânge pe durata a 10 ore de zbor. Toată lumea a rămas impresionată când a văzut despre ce este vorba

O mamă a făcut un cadou nemaintâlnit până acum pentru colegii de zbor alături de care trebuia să zboare, împreună cu bebelușul ei. La vederea lui, toți cei prezenți au început să plângă.

Imaginează-ți.Te afli într-un avion plin de oameni, la mii de kilometri înălțime, fără posibilitatea de a evada, dacă un bebeluș va începe să plângă. Nu contează în ce loc te afli, plânsetul bebelușului te va urmări ca și cum ar fi în spatele tău și nimic nu îl va face să se oprească.
Oricât de frustrant ar părea pentru cei care suportă țipetele, trebuie să știți că pentru cei care au grijă de el, este și mai stresant și frustrant. Nu doar că trebuie să îl liniștească pe micuț, dar pe deasupra trebuie să calmeze toate privirile și persoanele deranjate din jurul lor.

Din păcate nu există multe persoane care empatizează cu adulții care se lovesc de astfel de probleme. Multe persoane care nu au copii și nu știu ce presupune, gândesc ,,Doamne, taci odată!''. Cei care au copii și au evadat de acasă, se simt frustrați pentru că nu au parte de momentul de liniște la care au visat, și doar cei care au copii, se gândesc că nu sunt singurii care suportă aceste episoade neplăcute.

O mamă a venit de această dată, pregătită pentru a întâmpina orice neplăcere cauzată colegilor de zbor pe parcursul a 10 ore de călătorie.

Mama inventivă și empatică cu restul oamenilor a pregătit gentuțe pentru toți pasagerii, care conțineau dulciuri și dopuri de urechi, totul pentru ca zborul să se desfășoare cât mai plăcut, iar eventualele țipete ale copilașului ei să se audă la intensitate mai mică.
Gentuțele erau însoțite de un bilețel în care era prezentat numele băiețelului, vârsta și era menționat faptul că era prima dată când cel mic călătorea cu avionul.

În urma zborului, micuțul Junwoo s-a dovedit a fi pasagerul perfect și nu a nicio urmă de supărare pe fețele oamenilor. Ba mai mult, Dave Corona, unul dintre pasagerii acelui zbor, a făcut o postare pe Facebook pentru a lăuda mama pentru gestul ei bun.

„I-au făcut injecții în ochi, ca să nu orbească”. Un copil mic, la un pas de moarte după ce a fost pupat de un adult – F... „Știm că moare, dar o lăsăm în voia lui Dumnezeu”. Doi părinți se opun tratamentului ce le-ar putea salva fiica de un an...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x