Antena Căutare

Gestul controversat făcut de fiul vitreg al lui Hamish Harding, milionarul de la bordul navei dispărute. Unde a mers

În timp ce tatăl său vitreg se află undeva pe fundul Oceanului Atlantic, Brian Szasz a apărut într-o ipostază care a stârnit rumoare. Bărbatul își vede în continuare de viață și a apărut într-o imagine în care pare extrem de fericit.

colaj foto Hamish Harding si fiul sau vitreg Galerie
În timp ce Hamish Harding se află undeva pe fundul Oceanului Atlantic, fiul său, Brian Szasz, a apărut într-o ipostază care a stârnit controverse | Profimedia

În urmă cu câteva zile, un submarin care ducea turiști să vadă epava Titanicului a dispărut în Oceanul Atlantic. declanșând o amplă misiune de căutare și salvare, potrivit Gărzii de Coastă. Potrivit Gărzii de Coastă a Statelor Unite, bord se aflau un pilot și patru pasageri, printre care și miliardarul și exploratorul britanic, Hamish Harding, cunoscut pentru că s-a scufundat la cea mai mare adâncime, în Groapa Marianelor.

Cum a fost surprins fiul vitreg al lui Hamish Harding după ce a aflat că tatăl lui s-a pierdut în expediție, în Oceanul Atlantic

Deși imediat după ce a primit vestea îngrijorătoare, fiul miliardarului a postat un mesaj pe rețelele sociale, ulterior a făcut un gest care a atras atenția tuturor.

„Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru tatăl meu vitreg Hamish Harding, al cărui submarin a dispărut în timp ce explora Titanicul. Operațiunea de căutare și salvare este în plină desfășurare”, a scris Brian Zas pe pagina sa de socializare”, a fost mesajul transmis în mediul online, de fiul vitreg al omului de afaceri.

Cu toate acestea, fiul vitreg al unui miliardarului aflat la bordul navei dispărute în Oceanul Atlantic, a postat imagini cu el bucurându-se de un concert Blink-182. Concertul din San Diego a avut loc la doar câteva ore după ce acesta a primit vestea, în timp ce căutările tatălui său vitreg Hamish Harding și a altor patru pasageri continuă, transmite dailymail.co.uk.

În imagine, Brian apare lângă afara unui stand de suveniruri ale trupei, purtând un tricou roșu logo-ul Blink-182, zâmbind cu gura până la urechi. Comentariile la adresa gestului său neașteptat nu au întârziat să apară, așa că acesta a postat un nou mesaj.

„Ar putea părea puțin dezagreabil să fiu aici, dar familia mea ar vrea să fiu la spectacolul blink-182, deoarece este trupa mea preferată, iar muzica mă ajută în momentele dificile!”, se apără bărbatul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cât costă o expediție la bordul navei OceanGate, cea care a dispărut în Oceanul Atlantic. Persoane influente se aflau la bord

Cine sunt cei cinci turiști de la bordul submarinului dispărut în timpul expediției în Oceanul Atlantic

Submarinul care s-a scufundat duminică dimineață în timpul unei excursii de explorare a Titanicului avea la bord cinci persoane, potrivit Gardei de Coastă din America, scrie BBC.

Stockton Rush, directorul executiv al OceanGate, firma din spatele scufundării, exploratorul francez Paul-Henry Nargeolet, sunt două dintre persoanele despre care se știe că ar fi fost la bordul navei. De asemenea, se mai știe că exploratorul Hamish Harding și femeia de afaceri Shahzada Dawood precum și fiul ei erau la bordul navei.

Hamish Harding anunțase pe 18 iunie că urmează să se alăture celei mai recente expediții OceanGate spre Titanic. El a publicat pe mai multe conturi de socilizare imagini de la o scufundare înainte de expediția în sine. Miliardarul a spus că echipa de pe vas include „câțiva exploratori legendari, dintre care unii au făcut peste 30 de scufundări pe RMS Titanic încă din anii 1980”.

Citește și: Moment unic! Se va tăia o parte din Titanic și se va scoate la suprafață telegraful care a transmis ultimele semnale S.O.S pentru viață

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x