Antena Căutare

Iarna grea in SUA: Mii de curse aeriene, anulate din cauza unei furtuni de zapada

Dupa Europa occidentala, iarna a lovit in plin coasta de est a Statelor Unite. Mii de curse aeriene si feroviare au fost anulate din cauza unei furtuni de zapada, extrem de puternice. Viscolul se indreapta acum spre Canada, unde autoritatile au luat, de asemenea, masuri speciale.

Ninsorile s-au abatut, mai intai, asupra sud-estului Statelor Unite, unde unele orase au avut parte de primul Craciun cu zapada dupa multe decenii.

Furtuna a capatat tot mai multa forta pe masura ce se indrepta spre nord. Primarul din New York i-a avertizat pe localnici sa se astepte la ninsori abundente si vant de pana la 90 de kilometri pe ora.

Avertismentul s-a dovedit justificat: la New York, stratul de zapada a trecut de 30 de centimetri, iar la Boston se astepta sa ajunga, pana dimineata, la jumatate de metru. Ninsoarea a fost insotita permanent de viscol foarte puternic.

Pe aeroportul din Boston au fost anulate toate cursele, iar la New York si Philadelphia, alte peste 1500 de zboruri. Traficul aerian a fost perturbat si la Washington, unde furtuna nu ajunsese inca.

Mai multe trenuri dintre New York si Boston au fost anulate iar poleiul a provocat o multime de accidente pe sosele. La Boston si in cateva state mai mici, a fost decretata starea de urgenta si s-a interzis parcarea pe strazile principale, pentru a se face loc utilajelor de deszapezire.

Rusia a scumpit cu 11% gazele pentru Rep. Moldova... Soc la Berlin: O romanca de 20 de ani si-a aruncat nou-nascutul pe fereastra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x