Antena Căutare

Stare de alertă în Japonia! Peste 40 de victime în urma unei explozii puternice la unul dintre restaurantele de lux

Momente cumplite în Japonia, după ce un restaurant de lux a luat foc fâcând un număr mare de victime.

Momente de coșmar în Japonia, după ce un restaurant de lux a luat foc! Peste 41 de victime se află acum într-o stare gravă. Imagini video cu puternic impact emoțional

Originea exploziei petrecută în orașul Sapporo se află încă în cercetare.Cel puțin 41 de persoane au fost rănite în această duminică în urma unei puternice explozii petrecute într-unul dintre restaurantele din Sapporo, capitala insulei nord japoneze Hokkaido, conform autorităților.
Majoritatea victimelor au fost transportate de urgență în spitalele apropiate și prezintă leziuni medii, iar una dintre victime este însă, în stare foarte gravă.

Înregistrările TV de la canalul de televiziune japonez NHK au arătat restaurantul în flăcări, cu resturi împrăștiate pe teren.
în materialul video se poate observa un fum gri, care ieșea din restaurant, în timp ce zeci de pompieri turnau apă pe clădirea aproape prăbușită. Ferestrele dintr-o clădire de apartamente din vecinătate au fost sparte, iar mașinile parcate au fost acoperite cu bucăți căzute din restaurant.
Un martor a declarat că a simțit miros de gaz imediat după izbucnirea exploziei. În momentul de față oamenii care locuiesc în apropierea restaurantului îi cer primarului să le ofere un adăpost pentru a nu inhala tot fumul care le intră în case.

Vezi imagini video de la fața locului:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A cincea săptămână de proteste violente în Franţa! Valul de nemulțumiri al cetățenilor face din nou multe victime... Mare atenție! Toți consumatorii de banane sunt în pericol! A fost plantată prima cultura de banane care crește fără nici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x