Antena Căutare

Imagini SINISTRE, la un patinoar! Oamenii patinau peste mii de pești morți. "E un act de cruzime"

Un parc de atracții japonez, care propunea alunecarea pe o pistă înghețată admirând sub picioare siluetele a 5.000 de pești congelați, a închis patinoarul din cauza valului de critici, relatează AFP.

Un parc de atracții japonez, care propunea alunecarea pe o pistă înghețată admirând sub picioare siluetele a 5.000 de pești congelați, a închis patinoarul din cauza valului de critici, relatează AFP.

Firma care gestionează parcul Space World, situat în Kitakyushu (sud-vest), a inaugurat acest patinoar neobișnuit la 12 noiembrie, însă acest concept a fost imediat considerat macabru și imoral.

"Mai multe voci s-au ridicat pentru a denunța utilizarea acestor creaturi drept un joc, sau ca risipă de hrană", a declarat luni AFP un purtător de cuvânt al firmei, Koji Shibata.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am vrut ca cei care vin să patineze să experimenteze senzația de a aluneca pe o mare înghețată, dar după ce am primit atâtea critici, am decis să-i punem capăt, a declarat responsabilul parcului Toshimi Takeda. Anterior, el își exprimase la televiziune regretele sale profunde, față de amploarea luată de acest caz.

Gheața urmează să fie topită, o operațiune care ar putea dura o săptămână, și va fi organizată o ceremonie de omagiu adus peștilor, în prezența unui preot șintoist. Am planificat acest lucru, înainte de scandal, a asigurat responsabilul parcului.

Corespondent al postului BBC, reţinută în Turcia, în timp ce relata despre un accident minier... Accident aviatic Columbia: Cel puţin 76 de oameni au murit, după ce un avion cu 81 de persoane la bord s-a prăbuşit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x