Antena Căutare

IMAGINI SOCANTE! Atentat la viata unui politician bulgar, in timpul unei conferinte de presa

Incident socant in Bulgaria, unde liderul unui partid al etnicilor turci a fost tinta unei tentative de asasinat in vazul a sute de oameni. Un individ a indreptat pistolul spre politician in timp ce acesta tinea un discurs.

Scena socanta a avut loc la Congresul Miscarii pentru Drepturi si Libertati din Bulgaria, cand liderul formatiunii, Ahmed Dogan, tinea discursul. Se pare ca pistolul s-a blocat tocmai cand atacatorul a apasat pe tragaci. Politicianul s-a aruncat la podea, ca sa-si salveze viata, iar bodyguarzii l-au atacat pe individul care venise inarmat bine.

In buzunarele pantalonilor, tanarul mai avea doua cutite pe care intentiona sa le foloseasca. Nu a mai avut timp. Mai multi agenti de securitate l-au luat pe sus pe atacator si l-au scos din sala.

Batut bine si dezarmat, a fost apoi predat politistilor care l-au dus direct la sectie. Il asteapta o noapte lunga, in care anchetatorii vor incerca sa afle motivele care l-au impins pe barbat spre acest gest fara precedent.

Potrivit presei bulgare, individul are 25 de ani si ar fi originar din Burgas.

Ce orori au trait cei cinci romani luati ostatici in Algeria. Unul dintre ei, executat fara mila de extremisti... Bilant provizoriu al crizei din Algeria: 23 de ostatici si 32 de teroristi au fost ucisi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x