Antena Căutare

Împuşcături într-o şcoală din SUA, la câțiva kilometri de locul în care s-a produs masacrul de la Columbine! Cel puţin două persoane au fost rănite

Cel puțin două persoane au fost rănite, după ce trei persoane înarmate au deschis focul într-o școală din Colorado, Statele Unite ale Americii. 

Cel puțin două persoane au fost rănite, după ce trei persoane înarmate au deschis focul într-o școală din Colorado, Statele Unite ale Americii.

Școala, care se află la doar 12 kilometri de unitatea de învățământ în care a avut loc masacrul de la Colmbine, are elevi de la grădiniță, până la clasa a XII-a.

Potrivit presei internaționale, ”mai multe” persoane au fost împușcate.

De asemenea, polițiștii sunt în alertă și încearcă să-i prindă pe atacatori. În urma acestui incident, două persoane au fost arestate, iar un al treilea suspect ar fi liber.

De asemenea, oamenii legii le-au cerut locuitorilor să ocolească zona, pentru a nu se expune niciunui pericol.

Vom reveni cu amănunte.

Masacrul de la liceul Columbine a avut loc într-o zi de marți, pe 20 aprilie 1999, în liceul Columbine, într-o regiune din comitatul Jefferson, Colorado, Statele Unite, lângă Denver și Littleton. În acest eveniment au fost implicați doi elevi, Eric Harris și Dylan Klebold, care prin acțiunile complexe pe care le-au plănuit- folosirea a 99 de dispozitive explozive, utilizarea unor bombe cu scopul de a distrage atenția pompierilor- au dezlănțuit un haos în care și-au pierdut viața 12 elevi și un profesor. În același timp, alți 21 de elevi au fost răniți, iar alți trei au fost răniți în timp ce încercau să scape din liceu. După ce și-au încheiat planul, cei doi s-au sinucis.

Femeile ţinute ostatice de către un tânăr, într-un local de pariuri sportive din Franța, eliberate... Pakistan: Atac cu bombă la cel mai mare templu, în timpul Ramadanului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x