Căutare Live

„Care se-mbolnăvește primu', ia banii!” Inconștiență totală în rândul tinerilor. Petrecerile COVID, adevărate focare de infecție

Studenții își fac de cap, în vremea pandemiei. Sute de tineri au organizat și participat la petreceri COVID-19, cu un singur scop: să se infecteze. Mai mult, cine dovedește primul că a luat virusul câștigă și o sumă de bani.

„Care se-mbolnăvește primu', ia banii!” Inconștiență totală în rândul tinerilor. Petrecerile COVID, adevărate focare de infecție

Profimedia

Sute de studenți din Alabama, SUA, sfidează pandemia, organizând și participând la „petreceri COVID-19”. Tinerii strâng bani, mână de la mână, iar suma este câștigată de cel care dovedește primul că a fost testat pozitiv pentru coronavirus.

„Invită câteva persoane infectate, cu scopul clar de a se îmbolnăvi. Toți participanții trebuie să pună bani într-un borcan, iar suma este dată de primul care aduce analize cu rezultat pozitiv. Nu le înțeleg logica. De ce ai face așa ceva, intenționat?”, a spus Sonya McKinstry, consilier local.

A apărut un nou simptom „rușinos” al infecției COVID-19. Ce a pățit un bărbat, în spital: „Nu am mai văzut așa ceva până acum”

Ce sunt petrecerile COVID-19?

Tot mai mulți americani participă la întâlniri organizate cu un singur scop: răspândirea coronavirusului.

Participanții sunt mânați de un singur gând. Ei cred că, în acest fel, vor depăşi mai uşor această perioadă, accelerând intenţionat şi „controlat” răspândirea virusului SARS-CoV-2.

După ce se vindecă, se înscriu pentru obţinerea „paşapoartelor de imunitate” ce, cred ei, le vor permite să călătorească, să revină la muncă şi să nu fie supuşi restricţiilor anti-COVID.

Medicii vorbesc despre o a doua tulpină de COVID-19. Româncă reinfectată cu noul coronavirus, în stare gravă: „Anticorpii nu protejează”

Doar că se bazează pe o teorie ce nu a fost încă validată de cei din domeniul medical. Astfel, riscurile la care se supun în mod deliberat oamenii sunt inutile, întrucât cercetătorii nu au descoperit încă dacă şi în ce condiţii poate avea loc reinfectarea cu virusul.

A apărut un nou simptom „rușinos” al infecției COVID-19. Ce a pățit un bărbat, în spital: „Nu am mai văzut așa ceva până... Plajele din Miami vor fi închise din cauza creșterii cazurilor de coronavirus. Autoritățile anunță amenzi drastice ...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Parteneri
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta mereu cercei cu perle. Majestatea Sa nu se despărțea de ei la niciun eveniment
Catine.ro
Ultimele știri
x