Antena Căutare

Inevitabilul s-a produs! A MURIT la 87 de ani: „A murit liniştit în somn, la ora 5.37 dimineaţa”. S-a stins David Goldblatt

David Goldblatt, una dintre marile figuri ale fotografiei sud-africane, care a urmărit evoluţia societăţii din ţara sa de după apartheid, a murit luni la vârsta de 87 de ani, a anunţat Centrul Pompidou. Muzeul naţional de artă modernă i-a consacrat prima mare retrospectivă în Franţa.

"A murit liniştit în somn, la ora 5.37 dimineaţa, la domiciliul său din Johannesburg", a precizat Liza Essers, directoarea galeirie Goodman care îl reprezenta, potrivit site-ului culturebox.francetvinfo.fr.

David Goldblatt, care a murit la vârsta de 87 de ani, "era una dintre figurile majore ale fotografiei epocii noastre, o conştiinţă etică şi morală a rolului artistului în societăţile noastre", a declarat Bernard Blistène, directorul Muzeului naţional de artă modernă. Obiectivul aparatului său a surprins 70 de ani ai societăţii sud-africane.

Decizie istorică în Arabia Saudită! Femeile vor avea dreptul să conducă!... Toţi poliţiştii dintr-un oraş mexican au fost arestaţi, după ce un candidat la primăria localităţii a fost asasinat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x