Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Crimă înfiorătoare! Un tată și-a mușcat copilul nou-născut de nas și l-a omorât după ce l-a aruncat cu capul de pământ

Caz teribil de infanticid. Un adolescent se confruntă cu acuzații grave pentru uciderea fiului său nou-născut. Mama a fost acuzată de complicitate.

Tată-monstru! Un tânăr ros de gelozie s-a răzbunat pe bebelișul lui de o lună! Bărbatul și-a mușcat propriul copil de nas și l-a omorât izbindu-l de pământ fără milă: "Copilul meu avea capul turtit și se învinețise tot corpul"

Caz teribil de infanticid. Un adolescent se confruntă cu acuzații grave pentru uciderea fiului său nou-născut. Mama a fost acuzată de complicitate.

Crimă terifiantă în Marea Britani! Un tată se confruntă cu acuzații în Marea Britanie pentru moartea copilului său de abia o lună, pe care l-a mușcat de nas și l-a aruncat la pământ fără milă. Mama a fost, de asemenea, acuzată de ascundere a crimei, după ce o instanță a constatat că nu a cerut ajutor pentru a-și salva fiul.

În această săptămână, jurații curții din Winchester Crown au auzit povestea mamei despre acea noapte fatidică din 10 februarie. Femeia a povestit că bebelușul "a devenit gri" după atacul tatălui său.

Când paramedicii au ajuns în casa tinerilor, în orașul britanic Southampton, a fost prea târziu. Ambii erau sub influența alcoolului, deoarece petrecuseră o noapte de petrecere. Ea era în apartament, iar când bărbatul a sosit, a descoperit-o cu doi prieteni. Imediat, tatăl copilului a început o scenă agresivă de gelozie. Pentru că nu a putut să suporte jignirile, femeia a decis să termine relația și să îl gonească din casă pe bărbat.

El își lua la revedere de la copil, atunci când mama a auzit un zgomot puternic. Imediat, adolescentul a încercat să-și ascundă atitudinea criminală și a spus că a pus băiețelul pe marginea canapelei pentru a schimba scutecul și a căzut. "M-am gândit că este bine, dar după un timp copilașul a devenit gri. Un prieten de-al meu, pe care l-am chemat imediat și-a dat seama că ceva nu este în regulă cu spatele capului", a spus mama adolescentă.
"Viața mea a fost oribilă încă de atunci. N-am ezitat să cer ajutorul și nu am spus că îmi era teamă că-mi pierd prietenul", a spus mama.

"Nu mi-am neglijat fiul. L-am iubit foarte mult, mi-e dor de el ", a concluzionat ea. În concluzie, mama neagă neglijența voluntară, în timp ce fostul ei iubit, acum de 17 ani, neagă uciderea copilului.

Tatăl copilului decedat are acum 17 ani și este acuzat că a provocat vătămări mortale fiului său, cum ar fi fracturile craniului, fractura piciorului și coaste. Pe de altă parte, tânărul a acuzat-o pe mama copilului de a fi cea care a mușcat nasul fiului său în urma scandalului dintre cei doi.

Acum, mama este investigată pentru cruzime infantilă, deoarece ea nu și-a protejat copilul și nici nu a solicitat ajutor în timp util. Cu toate acestea, ambii tineri resping culpabilitatea pentru moartea copilului.În declarația sa finală tatăl adolescent a spus că și-a iubit foarte mult fiul. Descriindu-i nașterea, el a spus: "Am fost foarte fericit, a fost cea mai bună zi din viața mea, a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată și va fi întotdeauna".

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro