Antena Căutare

Își îngroapă bebelușii morți în scoarța copacilor și defilează cu cadavrele adulților. Acești oameni au oripilat o lume întreagă

În satul Tana Toraja, din Indonezia, localnicii au un ritual bizar, după moartea copiilor. Îi învelesc în pânză și îi „sigilează” în interiorul copacilor, astfel încât cadavrele lor să fie „absorbite” de natură. 

În satul Tana Toraja, din Indonezia, localnicii au un ritual bizar, după moartea copiilor. Îi învelesc în pânză și îi „sigilează” în interiorul copacilor, astfel încât cadavrele lor să fie „absorbite” de natură.

De asemenea, oamenii „defilează” prin sat cu rudele moarte. Însă, cei care au murit până să le dea dinții, sunt „îngropați” în trunchiul copacilor pentru a fi „absorbiți”.

Mormintele sunt scobite în copaci. Groapa este acoperită cu fibre de palmier țesute. Într-un copac sunt îngropați în jur de zece bebeluși, scrie viralnova.com.

Oamenii de știință în alertă! A NINS ca în povești... în DEȘERT. Primele imagini!... Șocant. Fotografii scandaloase trimise de o profesoară elevului său de 15 ani!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x