Live acumObservator 12
Prime Time 20:30X Factor

O țară renunță temporar la măști! Care este motivul. Ministrul Sănătății: „Și acest lucru poate fi periculos”

Obligația de a purta măști în public a fost ridicată temporar în Israel, „atât timp cât nu există adunări mari”, din cauza temperaturilor foarte ridicate în regiune. 

O țară renunță la măști! Care este motivul. Ministrul Sănătății: „Și acest lucru poate fi periculos”

profimediaimages.ro

Ministrul Sănătăţii din Israel, Yuli Edlestein, a anunțat că a fost ridicată cerinţa ca elevii să poarte măşti în şcoli şi localnicii în aer liber până la sfârşitul săptămânii, din cauza valului sever de căldură care afectează ţara.

„Trebuie să luăm în considerare protecţia împotriva coronavirusului, dar valul de căldură poate fi periculos, de asemenea. Urmând sfaturile autorităţilor medicale, am decis să ridic cerinţele pentru măşti, atât timp cât nu există adunări mari”, a spus Edlestein într-o declaraţie, marţi dimineaţă, potrivit Mediafax.

Program de lucru redus la 4 zile pe săptămână! Cine va beneficia de această schimbare! „Este o strategie pentru reconstruirea economiei"

Israelul a confirmat până acum 16.650 de cazuri de coronavirus şi 277 de decese legate de virus, potrivit Ministerului Sănătăţii. Potrivit worldometers, 13.299 de pacienţi s-au vindecat.

Locul de unde ar putea izbucni următoarea pandemie, după cea de coronavirus, dezvăluit! Specialist: „Ar fi bine să nu ne forțăm norocul!”

În România, numărul de cazuri noi de coronavirus a scăzut, în ultimele zile. Chiar și așa, țara noastră are peste 17.000 de cazuri de COVID-19, dar dintre acestea, peste 10.000 de pacienți au fost declarați vindecați și externați.

Recomandari