Antena Căutare

Jurnalista Valerie Trierweiler, "Prima iubita" a Frantei

Cum Francois Hollande nu este casatorit cu jurnalista Valerie Trierweiler, iubita noului presedinte al Frantei va deveni "Prima iubita" a Frantei, in loc de "Prima doamna", si "va trebui sa isi inventeze un rol".

"Pana acum, Valérie Trierweiler era jurnalista. De acum inainte, va trebui sa isi inventeze un rol, asa cum au facut sotiile precedentilor presedinti francezi", a comentat cotiadianul francez Le Figaro.

"Inca nu am o idee precisa. Ceea ce este sigur este ca voi avea nevoie de timp pentru a reflecta la ce va trebui sa fac", a declarat Valerie Trierweiler. "Eu sunt si raman pasionata de informatie. Cunosc politica, cunosc presa. Dar am nevoie sa imi castig existenta, sa fiu independenta. Imi cresc cei trei copii si nu mi s-ar parea normal ca statul sau francezii sa imi plateasca cheltuielile. Insa a continua sa fiu jurnalista ar fi chiar complicat", a adaugat Trierweiler.

Danielle Mitterrand, sotia ultimului presedinte socialist al Frantei, a sustinut cauze nobile alaturi de Francois Mitterand. La randul sau, Bernadette Chirac se considera "stapana casei" la Palatul Elysee. Iar Carla Bruni, sotia lui Nicolas Sarkozy, se implicase in combaterea SIDA.

Foto: Intactimages / EPA

UPDATE! Oficial: Francois Hollande, noul presedinte al Frantei... VIDEO! Vladimir Putin, investit din nou, cu fast, ca presedinte al Rusiei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x