Antena Căutare

„Justin Bieber feminin” a murit! Christina Grimmie, cântăreaţă cu origini româneşti, împuşcată mortal în SUA. Tânăra semna autografe în momentul tragediei

Cântăreaţa americană cu origini româneşti Christina Grimmie, cunoscută pentru clipurile urcate pe YouTube şi pentru succesul din cadrul unei emsiuni de talente din SUA, a murit.

Cântăreaţa americană cu origini româneşti Christina Grimmie, cunoscută pentru clipurile urcate pe YouTube şi pentru succesul din cadrul unei emsiuni de talente din SUA, a murit.

O moarte care ridică multe semne de întrebare, la care anchetatorii speră să afle răspunsuri. Un destin curmat brusc și un talent risipit într-un mod absurd. O fată adeseori numită ”Justin Bieber feminin” care a reușit să devină vedetă datorită cover-urilor pe care le încărca pe YouTube. Iubită de milioane de tineri din toată lumea, apreciată pentru talentul nativ, voce inconfundabilă, pasiunea pentru muzică și datorită faptului că aducea o notă personală fiecărei interpretări.

Tânăra talentată de numai 22 de ani a fost împuşcată de un bărbat în Florida, după ce participase la un concert al formației Before you Exit.

Cântăreața semna autografe în momentul incidentului și a fost transportată în stare critică la spital. După câteva ore, deși medicii au încercat imposibilul, ea nu a mai putut fi salvată.

Bărbatul care a deschis focul asupra ei s-a sinucis. Christina Grimmie a încheiat pe locul trei sezonul al unei emisiuni la care a participat, ea fiind antrenată de solistul Maroon 5, Adam Levine.

Străbunica Christinei Grimmie era româncă

Christina s-a născut și a crescut în Marlton, New Jersey. Aceasta are origini origini italiene și românești. A început să cânte de la vărsta de 4 ani, învățând să cânte la pian la 10 ani. Tatăl ei a observat talentul ei muzical încă de la vârsta de 6 ani. În ciuda faptului că a făcut cursuri de pian ea preferă să cânte tot după ureche.

Recunoașterea pe YouTube

Primul videoclip pe care l-a încărcat pe contul ei este un cover după melodia „Don't Wanna Be Torn” de Hannah Montana. Grimmie Christina este cunoscută mai ales pentru duetul ei cu starul Youtube Sam Tsui, în care au facut un cover după hitul lui Nelly- "Just a Dream", cover ce a adunat peste 41.5 milioane de vizualizări.<

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Christina a reușit să adune peste 25 milioane de vizualizări pe canalul ei de YouTube, 300 de milioane de vizualizari totalizate, peste 1,6 milioane de abonați, până la mijlocul lunii iunie 2012, fapt ce a transformat-o în al 5-lea muzician de pe YouTube dupa numărul de abonați.

Biserica Mormântul lui Iisus de la Ierusalim va fi renovată... El este autorul masacrului din America! 50 de americani au fost uciși într-un club din Orlando de acest monstru!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x