Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Românii și spaniolii versus coronavirus! LaLiga și-a scos „greii” în lupta împotriva pandemiei de COVID-19, la un teledon „ad-hoc”. Ce sumă au reușit să strângă?

Spania și-a scos „greii” în lupta cu coronavirusul. Teledonul „ad-hoc” la care au particiat cele mai mari staruri din lumea sportivă și muzicală a reușit să strângă o sumă impresionantă pentru dotarea spitalelor.

LaLiga și-a scos „greii” în lupta împotriva pandemiei de COVID-19, la un teledon „ad-hoc”

Sistemul medical din Spania, unul dintre cele mai performate din Europa, a fost pus la pâmânt de numărul uriaș de pacienți infectați cu coronavirus.

Artiștii și sportivii țării și-au unit forțele și talentul și au organizat un teledon ad-hoc, cu sprijinul Ligii Spaniole de Fotbal (LaLiga) și de Universal Music.

LaLiga Santander Fest a fost un maraton de concerte și momente inedite oferite de artiști și sportivi, fiecare intrând live din propria casă. În urma mobilizării de forțe, s-au strâns peste 600.000 de euro pentru a sprijini spitalele din Spania în lupta împotriva coronavirusului.

Juanes, Luis Fonsi, Raphael, Alejandro Sanz, Aitana, Pablo Alborán, David Bisbal, Manuel Carrasco, Rosario Flores, Antonio Orozco și Pablo López au fost printre artiștii care au oferit un mini concert. Cântăreața de operă, Ainhoa ​​Arteta, a îndemnat publicul să i se alăture cântând „Caro Babbino Miro” de Puccini.

„Români Împreună”, teledonul Intact Media Group, a strâns peste 6,6 milioane de euro

Zi încãrcatã de emoţie, dminică, în platoul Antena Group, de unde a fost transmis în direct, simultan pe 5 canale tv, Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV si Antena 3, vreme de 6 ore, teledonul Români Împreunã, cea mai lungã transmisiune tv de acest tip din România.

Zeci de mii de români, oameni simpli, vedete, dar şi companii româneşti sau multinaţionale au rãspuns apelului de solidaritate lansat de cãtre trustul Intact şi au spus Ajut eu!, adunând împreunã peste 2.6 milioane de euro, bani ce vor fi folosiţi pentru utilarea secţiilor ATI cu echipamente si aparaturã medicalã.

În zilele urmãtoare, Fundaţia Mereu Aproape va evalua şi suma strânsã în urma donaţiilor prin apeluri telefonice, urmând ca suma finalã sã fie comunicatã ulterior.

Recomandari