Live acumTe cunosc de undeva!
Prime Time 20:50Observator Special

Lame, ascunse în mâncare pentru bebeluși! Un bărbat a pus borcane periculoase, pe rafturile unui supermarket! A fost filmat! Video

Un bărbat din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord a fost filmat de o cameră de supraveghere în timp ce punea pe rafturi, într-un supermarket, borcane cu mâncare pentru bebeluși în care ascunsese lame.

Lame, ascunse în mâncare pentru bebeluși! Un bărbat a pus borcanele periculoase intenționat, pe rafturile unui supermarket! A fost filmat! Video

Ulterior, două mame au povestit că au găsit lamele în mâncarea pentru bebeluși, înainte de a-și hrăni copiii.

Același bărbat a amenințat că va contamina fructe cu cianură și salmonela, în cazul în care conducerea lanțului de supermarketuri Tesco nu îi va da o sumă uriașă de bani, în Bitcoin.

Amenințările acestui bărbat au marcat cel mai complex caz de șantaj din Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord, cu 100 de polițiști implicați în rezolvarea lui, în mai multe orașe.

Cum s-a apărat bărbatul, în fața autorităților

Bărbatul a susținut că a făcut aceste lucruri reprezentând fermierii plătiți cu prea puțini bani de compania Tesco. Încercările lui de a obține 1,5 milioane de lire sterline, în Bitcoin, s-au desfășurat pe parcursul a doi ani.

Bărbatul, Nigel Wright, în vârstă de 45 de ani, tată a patru copii, riscă acum 14 ani de închisoare, după ce a fost arestat, pe 25 februarie.

„I-ar fi putut rupe gâtul!”. Un tată și-a chinuit bebelușa, în fața camerei de filmat, pentru bani! Atenție, imagini greu de privit!

El a recunoscut că a făcut amenințările și că a pus lame în mâncare pentru bebeluși, dar a spus că a fost obligat să facă aceste lucruri de un grup de țigani care l-a amenințat că îi va omorî copiii și îi va viola soția, dacă nu îi va da 500.000 de lire sterline.

Apoi, când a fost întrebat de ce a cerut mult mai mulți bani, bărbatul a răspuns că a observat că răscumpărările nu sunt plătite niciodată integral, ci la jumătate.

„Afară cu el din biserică! Afară, afară!”. Un copil, gonit din biserică de un preot. Momentul a fost filmat! Video

Bărbatul a mai spus că soția lui, învățătoare, nu știa nimic despre acțiunile lui și că dacă ar fi știut, l-ar fi denunțat. În plus, a spus că regretă că a luat decizia să nu meargă la poliție, când a fost șantajat, explicând că și-a bazat decizia pe faptul că „poliția l-a dezamăgit anterior”.

Procurorii, însă, sunt de altă părere. Bărbatul și-a continuat viața liniștit, încercând să se îmbogățească șu punând în pericol vieți.

Recomandari