Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

„Afară cu el din biserică! Afară, afară!”. Un copil, gonit din biserică de un preot. Momentul a fost filmat! Video

Un copil cu nevoi speciale, în vârstă de șapte ani, a fost gonit din biserică de un preot, în timpul botezului surorii lui, în Statele Unite ale Americii.

„Afară cu el din biserică! Afară, afară!”. Un copil, gonit din biserică de un preot. Momentul a fost filmat! Video

Familia copilului se afla la un botez privat, sâmbătă, la o biserică din Killside, New Jersey, când preotul a început să țipe și să-l gonească pe băiat din biserică.

Preotul nu și-a cerut scuze pentru gestul ce a fistrus momentul special al familiei, ci s-a apărat, spunând că băiatul îi distrăgea atenția.

În imaginile video de la botez, băiatul, care suferă de autism, apare jucându-se cu o minge, în biserică, fiind supravegheat de bunica lui, în timp ce părinții și sora lui se aflau în fața altarului.

„Afară cu el din biserică! Afară, afară! Biserica nu este un loc de joacă”, i-a spus preotul bunicii băiatului.

Un copil de 8 ani, încătușat de polițiști! Ce a făcut băiatul, înainte de a fi arestat. „Trebuie să înțelegi că ai greșit” - VIDEO

Părinții băiatului au încercat să îi explice situația preotului, după care au fost de acord să rămână în biserică până la încheierea botezului și să îl confrunte pe acesta la finalul slujbei.

Mama băiatului, Julia Vicidomini, a spus că va merge la o altă biserică, în viitor – una la care există înțelegere pentru oamenii cu nevoi speciale.

Recomandari