Antena Căutare

Liberation: Franta va primi 35% din petrolul libian

Franta a incheiat un acord cu Consiliul National de Tranzitie (CNT), la inceputul conflictului cu regimul Gaddafi, prin care i se atribuie 35 la suta din petrolul libian, relateaza cotidianul Liberation.

Ministrul francez de Externe Alain Juppe (foto) a declarat ca „nu are cunostinta" despre acesta informatie, dar a apreciat ca ar fi "logic" ca statele care i-au sustinut pe rebeli sa fie privilegiate in cadrul reconstructiei, transmite AFP.

Liberation a obtinut o scrisoare datata 3 aprilie, adresata de CNT emirului Qatarului, in care CNT afirma ca a semnat un "acord care atribuie 35 la suta din totalul petrolului brut francezilor, in schimbul sprijinului total si permanent pentru Consiliu".

Citeste si Jurnalul!

Foto: montesquieu.over-blog.fr

Decizie in Germania: Fara scanere corporale pe aeroporturi... Traian Basescu: Romania nu va recunoaste Kosovo pana cand nu se va ajunge la o intelegere Belgrad - Pristina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x