Antena Căutare

Liderul socialistilor din PE: O saptamana foarte buna, prin alegerea lui Hollande si investirea lui Ponta

Liderul grupului socialistilor si democratilor (S&D) din Parlamentul European (PE), Hannes Swoboda a declarat ca alegerea lui Francois Hollande in fruntea Frantei si investirea Guvernului Victor Ponta sunt vesti foarte bune in aceasta saptamana.

"Aceasta veste din Romania este una buna pentru socialistii si democratii din intreaga Europa. Cu Francois Hollande ales duminica nou presedinte al Frantei si Victor Ponta confirmat ca prim-ministru, aceasta este intr-adevar o saptamana foarte buna pentru europeni", a precizat Swoboda, intr-un comunicat al grupului S&D.

De asemenea, liderul eurodeputatilor S&D a adaugat ca prin inmultirea guvernelor conduse de socialisti se intaresc atat pozitia la Bruxelles a acestui grup politic, cat si eforturile de corectare a masurilor dure de austeritate promovate de guvernele conservatoare din Europa.

Foto: Intactimages / EPA

Vladimir Putin: Diferendul transnistrean, rezolvat pe baza integritatii Moldovei... Hollande si Sarkozy au vizitat impreuna mormantul soldatului necunoscut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x