Antena Căutare

Mai au vreo scuză tinerii care se plâng? La 91 de ani, o bătrânică a absolvit facultatea: "A fost întotdeauna visul meu (...) Niciodată nu e prea târziu să studiezi"

O femeie de 91 de ani a devenit cea mai vârstnică persoană care a absolvit o universitate în Thailanda, primindu-și diploma de licență, miercuri, din partea regelui Maha Vajiralongkorn.

O femeie de 91 de ani a devenit cea mai vârstnică persoană care a absolvit o universitate în Thailanda, primindu-și diploma de licență, miercuri, din partea regelui Maha Vajiralongkorn.

Însoțită de familia ei, Kimlun Jinakul a călătorit peste 700 de kilometri din provincia nordică Phayao până la Sukhothai Thammathirat Open University, de lângă Bangkok, pentru a-și primi diploma în ecologie umană.

"A fost întotdeauna visul meu de a-mi continua studiile", a declarat Kimlun pentru postul local de televiziune Thai PBS, adăugând că nu și-a putut continua educația după terminarea liceului deoarece familia nu a putut-o sprijini financiar.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kimlun a declarat că s-a simțit inspirată să își continue studiile în 2011, după ce a văzut că atât copiii cât și nepoții ei au primit diplome universitare și apoi și-au găsit locuri de muncă decente. "Niciodată nu e prea târziu să studiezi", a mărturisit ea.

Potrivit universității citate, pe durata studiilor, Kimlun nu a primit vreun tratament special în ceea ce privește notarea. De altfel, femeia a picat mai multe examene și a trebuit să fie re-examinată de mai multe ori.

Europa ARDE! Este COD ROŞU de caniculă în șase țări din cauza valului de căldură "Lucifer"... Gest revoltător! Un bărbat de 60 de ani a înfipt mai multe scobitori într-un scaun de autobuz: "Ia priviți ce era s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x