Antena Căutare

Pregătiri de război în Marea Neagră?! Manevre militare făcute de ruși! Țintele au fost doborâte

Manevre militare în Marea Neagră! Rusia a anunțat participarea a 20 de nave și avioane din dotarea flotei rusești.

Manevre militare în Marea Neagră! Rusia a anunțat participarea a 20 de nave și avioane din dotarea flotei rusești.

Manevre militare de amploare în Marea Neagră, făcute de către Rusia. În cursul zilei de joi, ministrul rus al Apărării a anunțat desfășurarea unor manevre militare cu rachete de croazieră și submarine. La exercițiu au luat parte 20 de nave și avioane din dotarea flotei rusești.

Manevrele militare din Marea Neagră au inclus și un exercițiu de lansare a unor rachete de e un submarin din dotarea brigăzii 4 submersibile, ce aparține Flotei ruse. Țintele de pe mare și de pe uscat au fost lovite, iar oficialii ruși au declarat că aceste manevre militare din Marea Neagră vor dura până pe 11 octombrie.

Rusia, manevre de destabilizare a Europei

Manevrele militare din Marea Neagră făcute de ruși vin la scurt timp după ce Rusia a devenit din nou parte a unui scandal extern! S-a descoperit recent faptul că o unitate de elită a serviciilor secrete ruse a lansat o serie de operațiuni prin care se urmărește destabilizarea Europei, anunță cei de la The New York Times.

Pregătiri de război în Marea Neagră?! Manevre militare făcute de ruși! Țintele au fost doborâte

Potrivit acestora, prima acțiune a fost cea de destabilizare a Republicii Moldova, apoi a urmat otrăvirea unui traficand de arme bulgar și o tentativă de lovitură de stat în Muntenegru, ce ulterior a eșuat.

Rusia face manevre militare și strategice prin serviciile secrete

Anul trecut, potrivit informațiilor, această unitate de elită a serviciilor secrete din Rusia a încercat să asasineze un fost spion rus în Marea Britanie. Deși existau semne clare că aceste incidente poartă amprenta serviciilor secrete din Rusia, autoritățile au ignorat semnele și le-au considerat doar simple incidente izolate.

Totuși, cei din serviciile secrete din Occident au ajuns acum la concluzia că aceste operațiuni, dar și multe altele, sunt parte dintr-o campania bine coordodată de-a destabiliza Europa. Aceste operațiuni sunt făcute de către o unitate de elită a serviciilor secrete din Rusia, perfecționată în sabotaj, acțiuni subversive și asasinat.

Securitatea evreilor în discuţie, după atentatul antisemit de la Halle... Amazon, un nou gigant militar?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x