Antena Căutare

Meghan Markle a încălcat tradiția. De ce nu vrea să fie fotografiată după naștere

Meghan Markle a încălcat tradiția. De ce nu dorește să fie fotografiată după naștere. Află din articolul a1.ro, motivul pentru care Meghan Markle nu dorește să i se facă poze după naștere,ei și bebelușului, deocamdată

Meghan Markle a încălcat tradiția. De ce nu dorește să fie fotografiată după naștere. Află din articolul a1.ro, motivul pentru care Meghan Markle nu dorește să i se facă poze după naștere,ei și bebelușului, deocamdată

Ieri, 6 mai, ducesa de Sussex, Meghan Markle a născut un băiețel perfect sănătos. Ducele și ducesa de Sussex doresc să le fie respectată intimitatea și nu vor să ca fiul lor să apară încă în public. Când Kate Middleton, ducesa de Cambridge i-a născut pe cei 3 copii ai săi, ea împreună cu soțul său au fost fotografiați imediat după sosirea pe lume a Prințului Louis, la doar 7 ore după eveniment.

Meghan Markle - Primele fotografii cu fiul ei rămân private

Cu toate acestea, acum ceva timp, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că nu vor să facă publice fotografii cu micuțul lor, dorind să se acomodeze cu venirea lui pe lume mai întâi.

În ultima vreme a crescut numărul femeilor care postează fotografii cu nou-născutul lor în mediul online încă din primele ore de viață ale acestuia. Popularitatea pozelor post-partum pe Instagram a crescut, punând presiune pe femeile de rând care ar trebui să arate gata de a fi fotografiate imediat ce ies din spital.

Prin intermediul lui Meghan Markle s-a creat mai mult spațiu în lumea publică pentru femeile mai puțin faimoase. Ea dorește intimitate pentru ea și bebelușul său, exact cum orice mamă ar trebui să facă. Deși ducesa de Sussex este informată despre tradițiile și obiceiurile familiei regale, Meghan Markle dorește să îi fie respectată intimitatea.

Tradiția familiei roiale spune că o proaspătă mămică trebuie să pozeze pe treptele spitalului la câteva ore după naștere, cu zâmbetul pe buze, o rochie frumoasă și părul perfect așezat. Această ne arată care este presiunea societății pusă pe femei care trebuie să își recapete formele și puterea după naștere aproape instantaneu.

Presiunea socială s-a intensificat în ultimii ani pe măsură fotografiile imediat după naștere au devenit foarte populare. Prin faptul că alege ca experiența nașterii unui copil să fie privată, Meghan Markle lansează un nou trend. Ducele și ducesa de Sussex sunt nerăbdători să împărtășească bucuria de a deveni părinți împreună cu toți membrii familiei regale odată ce vor avea oportunitatea să sărbătorească.

Citește și:

-Care va fi numele copilului Prințului Harry și Meghan Markle? Ce spun predicțiile

Mai multe detalii despre Meghan Markle și familia regală a Marii Britanii poți găsi pe -

Familia Regală a Marii Britanii

Pagina de Instagram a Familii Regale a Marii Britanii

Sursă foto: foxnews.com

Revoltător! Un polițist a fost atacat cu toporul în cap de șoferul pe care l-a amendat... Escorta care primește până la 8000 de lei la întâlnirile cu persoanele cu dizabilități. Ce se întâmplă de fapt acolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x