Antena Căutare

Ministru, bătaie ca în filme, într-un restaurant! Și-a dat demisia! „Am greșit! Sunt om!”

Ministrul slovac al mediului, Laszlo Solymos, a demisionat, joi, după ce a fost implicat într-o bătaie ca în filme, miercuri, într-un restaurant, în timp ce se afla în stare de ebrietate.

Ilustrație.

Laszlo Solymos ar fost implicat împreună cu fratele său într-o altercaţie într-un restaurant chinezesc din centrul Bratislavei, au informat poliţia şi media locale.

Ministrul a fost arestat sub acuzaţia că ar fi atacat personalul restaurantului şi ar fi vandalizat o parte din mobilier, poliţia informând că un angajat a avut nevoie de îngrijiri medicale după incident.

Comunicatul poliţiei nu precizează identitatea celui arestat, dar, potrivit Agerpres, site-ul Pluska.sk a scris în cursul nopţii că Laszlo Solymos a fost persoana în cauză.

Presa citează martori potrivit cărora un bărbat aflat în stare evidentă de ebrietate a protestat în momentul arestării, spunând „Sunt ministrul mediului!”.

Premierul slovac Peter Pellegrini l-a convocat joi dimineaţă pe Solymos, membru al partidului Most Hid al etnicilor maghiari, şi i-a cerut să prezinte scuze în mod public.

Ministrul şi-a anunţat demisia imediat după discuţie, dar a refuzat să răspundă întrebărilor reporterilor.

„Am greșit. Sunt om”, a spus ministrul, precizând că are unele probleme personale și recunoscând că a avut un comportament nepotrivit.

Ministrul și-a cerut scuze față de proprietarii restaurantului și față de toți oamenii afectați de comportamentul lui, precum și față de familia și colegii lui. A spus că este pregătit să suporte consecințele.

Procesul destituirii lui Trump - Senatorii americani, criticaţi pentru că au adormit şi s-au jucat în timpul audierilor... Comisia şi Consiliul europene semnează acordul Brexitului şi deschid calea ratificării textului în Parlamentul European...
Ora ideală de culcare pentru fiecare zodie. Multe dintre alegerile pe care le faci se bazează pe astrologie
Atunci când stabilești ora ideală de culcare pe baza astrologiei e importat să ții cont de...
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023. Gemenii pot fi urmăriți de grijile de la serviciu. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 11 iunie 2023 spune că Gemenii vor fi nevoiți să depună mari eforturi...
Parteneri
Jeleu de zmeură. Gem de zmeură fără semințe, perfect pentru prăjituri
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x