Antena Căutare

Miraculos! O femeie din China a trait 15 zile pe fundul unui put abandonat

O femeie din China a fost gasita in viata la 15 zile dupa ce a cazut intr-un put abandonat. In cele doua saptamani, aceasta s-a hranit cu porumb si a baut apa de ploaie

Su Qixiu, in varsta de 38 de ani, a fost descoperita pe fundul unui put ascuns in spatele unor plante de porumb, avand diametrul de un metru si o adancime de patru metri si peretii alunecosi, facand astfel imposibila orice escaladare a lui, informeaza Antena3.

In momentul in care a fost gasita, Su era "ingrijorator de slaba". Timp de doua saptamani, ea a supravietuit hranindu-se cu porumb crud pe care l-a smuls in cadere. Doua averse care au avut loc in aceasta perioada i-au asigurat apa de baut.

Familia s-a ingrijorat in momentul in care au observat ca femeia nu s-a mai intors de la cules plante medicinale. Dupa mai multe zile de cautari, satenii au auzit strigatele sale disperate in timp ce recoltau porumbul de pe un camp din apropiere.

Foto: Hepta

Un jucator de rugby i-a pus "coarne" intr-o poza lui David Cameron... Constructia Catedralei Sagrada Familia se va termina in 2026...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x