Căutare Live

Mişcarea importantă pe care Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, a făcut-o pentru a-şi proteja averea

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin a reușit să găsească o modalitate neașteptată pentru a-și apăra averea pe care o are în prezent. Iată ce salariu primește aceasta.

Mişcarea importantă pe care Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin, a făcut-o pentru a-şi proteja averea

Profimedia

Alina Kabaeva, presupusa amantă în vârstă de 38 de ani a lui Vladimir Putin, a reușit să se „sustragă” de la sancțiunile pe care dezidentul Alexey Navalnîi le-a cerut să fie impuse entităților media care fac propagandă pentru regimul de la Kremlin.

Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Putin, a reușit să-și salveze averea. Cât câștigă

Iată că, odată ce sancțiunile au început să fie aplicate pentru majoritatea oligarhilor ruși și nu numai, Alina Kabaeva a încercat prin toate metodele să-și salveze banii strânși. Astfel că, imaginea şi numele Alinei Kabaeva au dispărut de pe site-ul imperiului media - National Media Group - pe care îl controlează şi care are sediul în Kenya, potrivit adevărul.ro.

Tot acest proces vine după ce dezidentul Alexey Navalnîi a cerut sancţiuni mai dure împotriva entităţilor media care fac propagandă pentru regimul de la Kremlin.

Alina Kabaeva este anagajată în companie din 2014 și ar avea un salariu de 8 milioane de lire sterline la organizaţie. Aceasta se teme să nu intre sub incidenţa sancţiunilor impuse de ţările occidentale persoanelor care au conexiuni cu regimul Putin.

Astfel că, la jumătatea lunii martie, activiştii au creat o petiţie către autorităţile elveţiene pentru a o expulza din ţară pe presupusa amantă a lui Vladimir Putin, fosta mare sportivă Alina Kabaeva. Potrivit presei internaţionale, Putin o „ascunde” pe Kabaeva în Elveţia, alături de cei 4 copii ai lor.

Citește și: Cine e Alina Kabaeva, femeia despre care se crede că e iubita lui Vladimir Putin. Există zvonuri că i-ar fi dăruit mai mulți copii

Cine este Alina Kabaeva, presupusa amantă a lui Vladimir Putin

În prezent, Alina are 37 de ani, însă era doar o adolescentă când a pășit prima dată pe teren. Forța, flexibilitatea și îndemânarea ei cu mingea și panglicile de gimnastică ritmică i-au adus laude și a fost supranumită „cea mai suplă femeie din Rusia”.

La apogeul carierei sale, presupusa iubită a lui Vladimir Putin a obținut o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2000 de la Sydney și o medalie de aur la Atena, patru ani mai târziu. Chiar atunci Putin, căsătorit fiind, a întâlnit-o pentru prima dată pe Kabaeva.

Citește și: Galerie foto. Ea este femeia care i-ar fi dăruit lui Vladimir Putin doi băieți gemeni! Cea mai suplă femeie a Rusiei, iubita secretă a liderului de la Kremlin

De când s-a retras din gimnastică, în 2005, Kabaeva, Alina a încercat o serie de noi cariere. A vrut să fie cântăreață, fără succes însă, și model. Ea chiar a apărut pe revista Vogue Rusia.

Timp de opt ani, ea a ocupat un loc în Parlamentului Rusiei, recrutată de partidul lui Putin. Mai târziu, a ajuns la comanda unui trust de presă.

În 2008, presa a numit-o pe Alina Kabaeva, pentru prima dată, „Prima Doamnă Secretă” a Rusiei.

Un tabloid rus a informat că Putin se întâlnește cu o femeie care are jumătatea vârsta lui și că va cere divorțul. La scurt timp, ziarul a fost forțat să se închidă, proprietarul său miliardar invocând „dificultăți financiare”. De atunci, Kremlinul a negat categoric orice relație, iar Putin a nu a abordat niciodată acest subiect. În presa rusă, este considerat riscant să întrebi despre viața amoroasă a lui Vladimir Putin.

Noul mesaj al lui Zelelnski a emoționat o lume întreagă. Cea mai mare cerință pe care Președintele Ucrainei a făcut-o... Imagini tulburătoare de pe străzile din Shanghai. Ce au făcut oamenii după o săptămână de carantină totală cauzată de Co...
Parteneri
Efectele secundare secrete ale castraveților. Ce spun cele mai noi studii despre consumul lor
Catine.ro
Ultimele știri
x