Antena Căutare

Mitt Romney ar putea sa anunte cooptarea lui Paul Ryan ca partener de cursa electorala

Candiadatul republican la Casa Alba Mitt Romney ar putea sa anunte sambata ca il alege pe reprezentantul Paul Ryan ca partener de cursa in vederea alegerilor prezidentiale de la 6 noiembrie, au anuntat mai multe publicatii citand surse apropiate echipei sale de campanie, relateaza AFP.

Posturile CNN, NBC si Huffington Post dau asigurari ca Romney a luat decizia sa il desemneze pe acest reprezentant din statul Wisconsin (nord), un adevarat fief al conservatorismului fiscal.

Vineri seara, un membru al echipei sale de campanie a declarat ca Romney va anunta sambata dimineata numele potentialului sau vicepresedinte in cazul unei victorii in noiembrie, catre ora 9.00 (16.00, ora Romaniei), la bordul navei de razboi Wisconsin. Ryan este un reprezentant al acestui stat din nord.

Daca va opta pentru Ryan, va fi o alegere indrazneata. Paul Ryan, presedintele puternicei Comisii pentru Buget a Camerei Reprezentantilor, s-a transformat in promotorul conservatorismului fiscal, cu riscul de a nu fi pe placul alegatorilor indecisi.

Ryan, in varsta de 42 de ani, a devenit unul dintre alesii republicani cei mai influenti din Camera Reprezentantilor, atacand datoria enorma a statului.

Cu o mimica serioasa si slabit, Paul Ryan este departe de a fi un nou venit in politica. El a fost ales de sapte ori membru al Camerei si a lucrat la Capitoliu, sediul Congresului Statelor Unite, mai mult de jumatate din viata sa.

El pledeaza pentru o noua directie generala a economiei si a propus la inceputul anului un buget menit sa "ofere natiunii o mai buna cale pentru viitor" si "sa arate cum planuiesc (republicanii) sa salveze aceasta tara de viitoare datorii, indoieli si declin".

Romney urmeaza sa inceapa sambata un turneu electoral cu autocarul in patru state, si anume Virginia, North Carolina, Florida si Ohio.

sursa: Antena3.ro

Temperaturi insuportabile in Spania! Canicula face ravagii in toata tara... Bangladesh: 13 morti si 15 raniti, dupa ce un fulger a lovit o moschee...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x