Antena Căutare

Bangladesh: 13 morti si 15 raniti, dupa ce un fulger a lovit o moschee

Treisprezece persoane au fost ucise si alte 15 ranite dupa ce un trasnet a lovit vineri seara o moschee temporara intr-un mic oras din Bangladesh, in timp ce credinciosii participau la rugaciune.

Locuitorii din satul Saraswatipur, la aproximativ 200 de kilometri nord-est de Dhaka, capitala tarii, au transformat temporar o locuinta acoperita cu tabla si stuf in moschee, deoarece nu se puteau deplasa la moschee din cauza inundatiilor provocate de ploi puternice inregistrate in ultimele saptamani.

Vineri, in timp ce inauntru erau reunite 35 de persoane pentru rugaciunea speciala de Ramadan, locuinta a fost lovita de un fulger. Liderul musulman si alte 12 persoane au decedat in scurt timp.

Descarcarile electrice sunt frecvente in aceasta regiune din Sunamganj, in principal in timpul sezonului musonic, din iunie si pana in septembrie.

sursa: Antena3.ro

foto: lvrj.com

Mitt Romney ar putea sa anunte cooptarea lui Paul Ryan ca partener de cursa electorala... Hillary Clinton: "Siria nu trebuie sa devina un sanctuar pentru teroristii PKK"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x