Antena Căutare

Temperaturi insuportabile in Spania! Canicula face ravagii in toata tara

Planurile turistilor din Peninsula Iberica au fost date peste cap de un val de canicula. In Madrid, temperaturile la orele pranzului sunt insuportabile chiar si pentru turistii veniti din tari mai calduroase. Autoritatile le-au recomandat oamenilor sa se expuna la soare cat mai putin si sa se hidrateze pentru a evita problemele de sanatate.

Canicula din Madrid i-a afectat cel mai mult pe turistii care voiau sa viziteze diversele atractii turistice. In timp ce temperaturile au crescut la 40 de grade Celsius, vizitatorii si-au amanat pelerinajele ca sa se racoreasca putin la umbra.

Ministerul spaniol de Interne a recomandat ca oamenii sa se expuna cat mai putin la soare, din cauza temperaturilor caniculare. Chiar si turistii din Brazilia au fost surprinsi de valul de caldura din capitala spaniola.

Autoritatile au atentionat oamenii sa aiba grija sa nu provoace incendii de padure. Luna trecuta, patru oameni si-au pierdut viata si alti mii au fost evacuati, din cauza incendiilor din regiunea Catalonia.

foto: upi.com

Un britanic a castigat 148 de MILIOANE de lire la loterie! ... Mitt Romney ar putea sa anunte cooptarea lui Paul Ryan ca partener de cursa electorala...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x