Antena Căutare

Momente de suspans pentru părinții unui băiețel de 2 ani! Copilul a fost răpit de o maimuță și a fost forțat să se joace cu ea! VIDEO

Maimuța a fost surprinsă răpind un copil de lângă părinți și îmbrățișându-l pe marginea unui drum. În imagini se observă cum îl forțează să se joace cu el în timp ce o femeie a încercat să îl elibereze pe cel mic. Scena a devenit virală pe rețelele sociale precum YouTube.

Tensiune fără margini pentru acești părinți! O maimuță fură un băiețel de 2 ani sub privirile îngrozite ale părinților! Animalul fortează copilașul să se joace cu ea și refuză să îi mai dea drumul! Imagini video cu puternic impact emoțional!

Maimuța a fost surprinsă răpind un copil de lângă părinți și îmbrățișându-l pe marginea unui drum. În imagini se observă cum îl forțează să se joace cu el în timp ce o femeie a încercat să îl elibereze pe cel mic. Scena a devenit virală pe rețelele sociale precum YouTube.

O maimuță "a răpit" un copil de doi ani dintr-o casă din India pentru a avea cu cine să se joace și a refuzat să-l dea părinților săi la cerere.

Asemenea gesturi tensionează extrem de tare părinții, deoarece, nu de puține ori, copii sunt victime fatale ale maimuțelor agresive.

În filmuleț se poate observa cum cei doi protagoniști se află pe marginea drumului, iar maimuța îl trage de păr pe băiețel pentru a-l forța să se joace cu ea.

Cel mic este în mod vizibil foarte liniștit, deoarece nu a conștientizat pericolul. Din ultimele informații, copilul a fost sustras din casa lui aflată în localitatea Haryana, iar acesta refuză să-i dea drumul strângându-l puternic în brațe, atunci când un salvator se apropie de copil.
Femeia a încercat să vorbească cu animalul: ,,De unde ai luat copilul? Lasă-mă să îl duc acasă la el''

Cu toate acestea, videoclipul cu maimuța a devenit viral pe rețelele de socializare datorită comportamentului pe care l-a arătat maimuța, și anume unul prietenos, care nu cere decât să se joace cu partenerul ei micuț care pare extrem de derutat.

În prezent, nu se știe dacă femeia a reușit să smulgă copilul din brațele maimuței, însă acest lucru nu a fost singurul incident de acest tip înregistrat în India, unde unele au avut rezultate tragice.

Vezi video:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A văzut cum i-a fost omorâtă mama, în Italia! O adolescentă din România a trăit șocul vieții ei... Expertă în furturi, la 20 de ani! Cum și-a justificat faptele o româncă ce a jefuit zeci de persoane în Manchester: ”E p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x