Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Momente sfâșietoare lângă sicriul lui George Floyd. Dezvăluirile emoționante ale fratelui bărbatului ucis: „E o nebunie”

Discursuri emoţionante şi lacrimi au curs lângă sicriul lui George Floyd.

Momente sfâșietoare lângă sicriul lui George Floyd. Dezvăluirile emoționante ale fratelui bărbatului ucis: „E o nebunie”

Hepta

Mii de oameni au participat la prima ceremonie de comemorare a bărbatului de culoare, ucis de către un poliţist alb prin sufocare.

„E de necrezut...Toți acești oameni au venit să îl vadă pe fratele meu. E minunat să știu că a reușit să ajungă la inima atâțior oameni, pentru că el ne atingea inimilie noastre.

Nu aveam multe, mama noastră făcea tot ce putea. Dormeam în același pat, ne jucam jocuri video împreună, mergeam afară și ne jucam cu mingea”, a spus fratele lui George Floyd.

Cei care s-au adunat la North Central University au ţinut 8 minute şi 46 de secunde de reculegere, atâta timp cât George Floyd a fost ţinut la pământ de cei patru poliţişti din Minneapolis pe 25 mai.

Raportul final al autopsiei lui George Floyd îi dă fiori reci polițistului-criminal! Ce s-a descoperit în organismului bărbatului: Sănătatea criminalilor, în pericol

Activistul pentru drepturile civile pastorul Al Sharpton a livrat un discurs în care a spus că este timpul „să spunem «luaţi-vă genunchiul de pe gâturile noastre»”, citează BBC. El a cerut dreptate în acest caz. „Nu ne vom opri”, a spus referitor la proteste: „Vom merge mai departe până ce vom schimba întregul sistem de justiţie”.

La aceeaşi ceremonie, avocatul Benjamin Crump a spus că „nu pandemia de coronavirus l-a ucis pe George Floyd, ci o alta - pandemia de rasism şi discriminare”.

Iar protestele au continuat în toată lumea, mult mai paşnic de această dată.

„Îmi e dor de tati!”. Fetița de șase ani a lui George Floyd, mesaj sfâșietor! Cum crede că a murit tatăl ei. Mama: „I-am îndulcit adevărul”

Poliţiştii care au ajutat la imobilizarea bărbatului au dat primele explicaţii, în faţa instanţei.

Cei patru poliţişti au fost concediaţi şi, iniţial, doar unul a fost pus sub acuzare - Derek Chauvin, care a îngenuncheat pe gâtul lui Floyd timp de aproximativ 9 minute, este acuzat de crimă de gradul trei şi ucidere din culpă de gradul doi.

Pe 3 iunie, a fost anunţat că ceilalţi trei ofiţeri au fost acuzaţi de ajutor şi complicitate la omor.

„Nu e trucaj, nu e nimic modificat! Asta se întâmplă pe străzi!” - Polițist, cu arma scoasă și degetul pe trăgaci, în fața unei copile. Protestele din SUA continuă

Joi seară, cei trei s-au prezentat pentru prima dată în faţa judecătorului. Cauţiunea a fost stabilită la 1 milion de dolari, dar va fi scăzută la 750.000 de dolari dacă ei vor îndeplini mai multe condiţii.

Recomandari