Momentul în care redacția BBC este lovită de suflul deflagrației, iar un reporter este trântit la pământ. Femeia țipă de durere (VIDEO)

Cel puțin 100 de persoane au fost ucise, iar alte 4.000 au fost rănite de explozia puternică ce a avut loc în Beirut. Deflagrația violentă a lovit și redacția BBC din oraș, iar momentul a fost surprins în timpul unui interviu online ce era în desfășurare în momentul tragediei. 

Momentul în care redacția BBC este lovită de suflul deflagrației, iar un reporter este trântit la pământ. Femeia țipă de durere (VIDEO)

În momentul în care au avut loc exploziile violente, reporterul Maryem Taoumi tocmai îl intervieva pe Faisal Al-Aseel, managerul de proiect al Agenției Marocane de Sustenabilitate Energetică.

La un moment dat, însă, reporterul dispare din cadru, fiind aruncat pe podra, în timp ce computerul a fost, de asemenea, spulberat.

„Era plin de răniți, însângerați. Oamenii plângeau”. Mărturii și filmări cutremurătoare, după exploziile din Beirut – VIDEO

Interlocutorul este șocat și încearcă să înțeleagă ce se întâmplă, arătând imaginile unei femei care se afla lângă el.

O navă din Republica Moldova ar fi implicată în tragedia din portul Beirut! Ce ar fi provocat exploziile. Președintele Libanului: „Este inacceptabil!”

Exploziile din Beirut, provocate de 3.000 de tone de nitrat de amoniu

Exploziile de marți ar fi legate de aproape 3.000 de tone de nitrat de amoniu, aflate de 6 ani într-un depozit din port. Ancheta autorităților continuă însă pentru a stabili clar ce s-a întâmplat și cum s-a produs tragedia care a făcut peste 100 de morți și a rănit peste 4.000 de oameni.

Ultimele știri