Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Veste excelentă! O țară din Europa a scăpat de coronavirus, pe teritoriul statului nu s-a mai înregistrat niciun caz de infectare

Veste excelentă pentru Europa! Pe teritoriul unui stat nu a mai existat de duminică nicio persoană confirmată ca fiind infectată cu coronavirusul SARS-CoV-2. Muntenegru a devenit prima ţară din Europa liberă de coronavirus, la 68 de zile după ce a înregistrat primul său caz de COVID-19, arată datele Institutului de sănătate naţională al Muntenegrului (IJZ), citate luni de agenţia croată de presă HINA, potrivit Agerpres.

Veste excelentă! O țară din Europa a scăpat de coronavirus, pe teritoriul statului nu s-a mai înregistrat niciun caz de infectareÎn Muntenegru nu au mai fost înregistrate cazuri noi de contaminare timp de 20 de zile consecutiv.

Coronavirus în România, 25 mai 2020. Live Update. Noi decese din cauza COVID-19! Bilanțul a crescut la 1.193 de morți! Câte persoane au scăpat cu viațăPotrivit institutului, în cele 24 de ore precedente au fost prelucrate 140 de teste şi niciunul nu a ieşit pozitiv. Aşadar, în momentul de faţă Muntenegrul nu are cazuri active de infectare cu noul coronavirus, a conchis instituţia.Autorităţile sanitare din ţară au afirmat anterior că epidemia va fi declarată încheiată când nu se vor mai înregistra cazuri noi timp de 28 de zile.

„Veniți să mă luați, am omorât o femeie” Cum i-a așteptat pe polițiști militarul care a executat-o pe Mihaela în parcarea unui supermarketMuntenegru a fost ultima ţară din Europa care a confirmat existenţa unui caz de COVID-19, la 17 martie. De atunci, în micul stat ex-iugoslav cu 630.000 de locuitori au fost confirmate 324 de cazuri de contaminare, 315 vindecări şi nouă decese.

Un focar de coronavirus se extinde, în România! Două cadre medicale, între persoanele diagnosticate cu COVID-19!


În cele 70 de zile de izolare, un număr de 1768 de persoane au fost amendate pentru încălcarea măsurilor de protecţie şi s-au plătit 106.000 de euro către organizaţii umanitare.

Recomandari