Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Coronavirusul omoară și oameni sănătoși! O asistentă care lucra zi și noapte cu bolnavii de COVID-19 și-a luat viața: „Era dedicată trup și suflet meseriei”

Lucra zi de zi cu oamenii bolnavi de coronavirus din Italia. Pentru unii, a fost înger salvator, pentru alții, poate ultimul chip pe care l-au văzut înainte să fie răpuși de COVID-19. Asistenta medicală a fost găsită fără suflare, astăzi. Sinucidere. Ce a făcut femeia, cu două zile înainte de tragedie.

O asistentă care lucra zi și noapte cu bolnavii de COVID-19 și-a luat viața, în Italia

Profimedia

Italia este, în acest moment, cea mai afectată țară de pandemia de coronavirus. Sunt peste 30.000 de bolnavi de COVID-19 și peste 3.000 de morți.

Medicii, asistentele, ambulanțierii, toți anagajații din sistemul medical din Peninsulă sunt în război cu pandemia. Din nefericire, ca pe front, mulți dintre „soldați” cedează.

O asistentă medicală din Jesolo, Veneţia, s-a sinucis la vârsta de 49 de ani, anunţă cotidianul italian La Reppublica.

Potrivit sursei citate, femeia lucra cu pacienţi bolnavi de coronavirus. Aceasta fusese lăsată acasă de două zile, pentru că acuzase o stare febrilă.

Vestea a iscat o undă de şoc în rândul personalului medical din Italia, colegii acesteia fiind profund zguduiţi de moartea asistentei.

„A fost dedicată trup și suflet meseriei. Nu va putea fi înlocuită niciodată, îi vom simți lipsa în spital...nimic nu va mai fi la fel. Toți suntem profund afectați de vestea asta cumplită. În numele meu, al angajaților și a unității medicale pe care o reprezint, transmit condoleanțe familiei colegei noastre”, a transmis Carlo Bramezza, directorul spitalului din Jesolo, Veneția.

Recomandari