Antena Căutare

„Am găsit antidotul! Coronavirusul nu are nicio șansă”. O companie din Statele Unite ale Americii susține că a găsit soluția pentru eradicarea COVID-19

O echipă de cercetători de la o companie de biotehnologie din California susține că a găsit antidotul pentru coronavirus și că a cerut aprobarea acestuia.

„Am găsit antidotul! Coronavirusul nu are nicio șansă”. O companie din Statele Unite ale Americii susține că a găsit soluția pentru eradicarea COVID-19
„Am găsit antidotul pentru coronavirus!”. O companie din Statele Unite ale Americii susține că a găsit soluția pentru eradicarea COVID-19 | profimediaimages.ro

Compania Sorrento Therapeutics, cu sediul în San Diego, susține că un anticorp pe care l-a numit STI-1499 oprește coronavirusul în proporție de 100%, înainte de a declanșa COVID-19. Astfel, acesta ar putea fi folosit pentru crearea unui antidot împotriva noului coronavirus.

Printr-un comunicat de presă, această companie a anunțat că ar putea produce lunar până la 200.000 de doze de anticorp împotriva coronavirusului.

Astfel, acest „antidot” ar putea deveni disponibil mult mai repede decât se așteaptă cercetătorii să fie gata un vaccin împotriva COVID-19.

Compania a cerut aprobarea de urgență a acestui „antidot” de autoritățile competente din Statele Unite ale Americii, dar încă nu a primit-o.

Cel mai simplu mod în care poți face o mască de protecție acasă, cât ai clipi, fără să fie nevoie să o coși! VIDEO

„Vrem să spunem răspicat că există un antidot. Există o soluție ce funcționează 100%! Dacă ai acest anticorp în organism, nu mai ai nevoie de distanțare socială. Dispare teama! Acest anticorp ia coronavirusul în brațe și-l dă afară din organism”, a spus doctorul Henry Ji, CEO al companiei Sorrento.

Pentru cât timp de la vindecare se poate transmite COVID-19, pe cale sexuală. Specialist: „Atenție mare!”

Totuși, cercetările lor au fost făcute pe celule umane, în laborator. „Antidotul” nu a fost încă testat pe oameni, așa că nu se știe deocamdată cum s-ar putea comporta acesta în organismul uman și ce efecte secundare ar putea avea.

Mai multe companii și universități din lume au început să experimenteze cu anticorpi, pentru a găsi un antidot împotriva coronavirusului. Au început deja teste ce folosesc plasmă de la persoane vindecate de COVID-19 pentru a trata pacienții care se luptă cu boala.

Cum vor arăta vacanțele în Turcia, în acest an! Camere termice în hoteluri! Adio, bufete!... Adevărul despre vaccinul anti-coronavirus: 2.500 de oameni l-au primit deja! Anunțul a fost făcut abia acum. De ce nu es...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x