Live acumChefi la cutite Sezonul 9 (r)
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„Mă împușcă! Mă Împușcă!” O echipă de jurnaliști, atacată de forțele de ordine în timp ce transmitea live. „Direct spre noi! Trag în noi!” | Video

Protestele violente continuă pe tot teritoriul SUA după uciderea lui George Floyd într-un act de brutalitate al poliției.

O echipă de jurnaliști, atacată de forțele de ordine în timp ce transmitea live

Captura video

În Louisville, în statul Kentucky, forțele de ordine au recurs din nou la forță disproporționată, un polițist a început să tragă cu gaze lacrimogene direct într-o echipă de jurnaliști care transmiteau în direct în acel moment.

Tot incidentul a fost surprins în direct. Jurnalista Kaitlin Rust transmitea live de la fața locului, când unul dintre polițiști s-a întors din mulțime și a tras direct înspre ea cu bile de gaz lacrimogen. Jurnalista a strigat „Mă împușcă! Mă Împușcă!”, crezând inițial că este vorba de muniție de război.

Protestele după moartea lui George Floyd s-au extins în SUA. Sute de manifestanți au atacat Casa Albă și sediul CNN | VIDEO

Întrebată din studio dacă este în regulă, jurnalista răspunde că e bine și că s-a tras cu gloanțe de cauciuc și cu gaz lacrimogen.

Imediat după, polițistul poate fi văzut cum se întoarce direct spre camera și începe să tragă mai multe focuri direct spre echipaj. În studio, moderatoarea îi întreabă pe jurnaliști ce se întâmplă și spre cine țintesc polițiștii. „Direct spre noi! Trag în noi!”, îi răspundă jurnalista în plină panică.

Un val de proteste violente a izbucnit în mai multe orașe din SUA după moartea unui american de culoare, George Floyd, în timp ce era în custodia poliției.

În orașul Minneapolis, acolo unde s-a petrecut incidentul, situația este extrem de tensionată de câteva zile. Joi seara, autoritățile au impus restricții de circulație pe durata întregului weekend, însă oamenii au continuat să iasă pe străzi.

„Te rog! Nu mă omorî! Nu pot să respir!”. Un bărbat a murit, după ce un polițist a îngenuncheat pe gâtul lui! Imagini tulburătoare! VIDEO

Recomandari