Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

O femeie a fost abuzată de soț de peste 100 de ori în timpul carantinei. Mărturirisile sunt dramatice: ”A tras perdelele și a dat muzica tare, ca nimeni să nu mă audă țipând!” 

Carantina impusă în timpul pandemiei de coronavirus a însemnat, pentru mulți oameni din toate colțurile lumii, timp de calitate petrecut cu familia, încercat fel și fel de rețete în bucătărie ori citit zeci de titluri. Nu este, însă, și cazul acestei femei din Marea Britanie, care a fost abuzată sexual de soțul ei de peste 100 de ori. 

O femeie a fost violată de soț de peste 100 de ori în timpul carantinei. Mărturirisile sunt dramatice: ”A tras perdelele și a dat muzica tare, ca nimeni să nu mă audă țipând!”

Captură BBC

Violența domestică a crescut în timpul pandemiei de coronavirus, au arătat foarte bine statisticile efectuate de diferite studii, iar acest lucru este confirmat și de o femeie care a rupt tăcerea, povestind drama pe care a trăit-o în timpul carantinei.

Fără să-și dezvăluie identitatea, femeia a acceptat să vorbească despre drama pe care a trăit-o în timpul pandemiei de coronavirus în emisiunea Panorama de la BBC. Astfel, ea a mărturisit că a fost violată de peste 100 de ori de către soțul abuziv.

O femeie a fost abuzată de soț de peste 100 de ori în timpul carantinei. Mărturirisile sunt dramatice: ”A tras perdelele și a dat muzica tare, ca nimeni să nu mă audă țipând!” 

Un bărbat din Constanţa și-a amenințat soția cu moartea și poliția cu sinuciderea

Jess, un nume ales la întâmplare, pentru a-i proteja identitatea, a povestit în cadrul emisiunii de la BBC, că bărbatul pe care-l credea soțul perfect a violat-o în repetate rânduri în lunile în care a fost impusă carantina.

”Eram acasă cu el, amândoi ascultam discursul lui Boris Johnson, iar apoi s-a uitat la mine, și-a dus mâinile la spate și m-a privit spunându-mi ”să înceapă jocul”. Și a continuat. ”Dacă crezi că ce ai trăit până acum a fost rău, să știi că ești într-o cursă grea”. Astfel, el a început să mă abuzeze foarte, foarte rău. Perdelele erau trase, televizorul avea sonorul dat tare, ușa din față era blocată, astfel încât nimeni să nu mă audă sau să poată să intervină.”, a mărturisit femeia.

Rata criminalității în pandemie: scad infracțiunile, dar se înmulțesc cazurile de violență și abuzuri în familie

Din fericire, Jess a reușit să fugă din locuință într-o zi în care el a adormit. Astfel, a cerut ajutorul polițiștilor, reușind astfel să scape de soț.

Potrivit Daily Mail, în Marea Britanie, în timpul primelor șapte săptămâni de carantină, un apel care denunța un abuz între soți era făcut la fiecare 30 de secunde. De asemenea, 75 la sută dintre victime au susținut că restricțiile impuse de pandemia de coronavirus au făcut să le fie aproape imposibil să scape de agresori.

Prezentatoarea emisiunii, în lacrimi în timp ce vorbea despre tatăl violent

Victoria Derbyshire, prezentatoarea emisiunii Panorama, a fost și ea protagonista unui moment emoționant, întrucât s-a întors în fața locuinței în care a copilărit după 35 de ani. Astfel, ea a fost nevoită să retrăiască momente dificile pe care le-a trăit din cauza tatălui ei.

”Aceasta este casa în care am crescut. E ciudat, n-am mai fost aici de foarte mult timp. Am niște amintiri frumoase, dar au fost și momente grele pe care le-am trăit din cauza tatălui meu care era violent.”, și-a început ea povestea.

Se iubește de 10 ani cu nevasta altuia, iar acum o acuză de escrocherie. Reacția ei, la „Acces Direct”, l-a luat prin surprindere! „Toți vecinii știu!” - VIDEO

”În anii 70, 80, nu auzeai de violență domestică. Nimeni nu știa ce înseamnă ori ce implică. Îmi amintesc că odată a încuiat-o pe mama în dormitor și a lovit-o. Eram speriată de sunetele care se auzeau. Am fugit și am chemat poliția. Am alergat aproape doi kilometri până la secția de poliție și le-am spus să ”tata o lovește pe mama, vă rog să veniți.” Cred că aveam 12 sau 13 ani.”, a mai povestit prezentatoarea emisiunii de la BBC, printre lacrimi.

Aceasta a precizat, de asemenea, că perioada de carantină a însemnat o adevărată dramă pentru femeile care trăiau cu un partener violent, întrucât atacurile s-au intensificat.

Recomandari