Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30X Factor

„Mi-a omorât fetița, nepoțica și ginerele. Vă implor, NU îl executați!”. O femeie vrea ca ucigașul care i-a distrus familia să trăiască. Motivul este incredibil!

O mamă din Statele Unite ale Americii cere cu disperare ca bărbatul care i-a omorât fiica, nepoata și ginerele să nu fie condamnat la moarte și executat. Argumentul ei este incredibil.

„Mi-a omorât fetița, nepoțica și ginerele. Vă implor, NU îl executați!”. O femeie vrea ca ucigașul care i-a distrus familia să trăiască. Motivul este incredibil!

Earlene Peterson îi cere președintelui american Donald Trump să îi permită să trăiască ucigașului Daniel Lee, care i-a omorât fiica, ginerele și nepoata de opt ani. Crima a avut loc în 1996, în locuința tinerei familii, din Arkansas.

Daniel Lee ar urma să devină, pe 13 iulie, primul deținut federal executat, în aproape 20 de ani. Bărbatul i-a jefuit și omorât pe Nancy și Bill Mueller și pe fiica lor, Sarah Powell, în vârstă de opt ani. I-a atacat un pistol cu electroșoc, după care le-a pus pungi pe cap, le-a legat greutăți și i-a aruncat într-un râu.

Pentru el cine mai plânge? Copilul nevinovat pe care l-au executat cu o Biblie sub șezut, pentru că era prea mic ca să poată „ajunge la moarte”

Earlene Peterson susține că executarea criminalului nu va onora numele fiicei ei, ci mai degrabă l-ar păta.

„Dumnezeule mare, încă mai trăiește!”. Prima execuție pe scaunul electric. Ce a făcut ca să merite o asemenea soartă nenorocitul care a fost pârlit de-a dreptul

„Nu vreau să fie executat. Guvernul și președintele ar trebui să asculte ce am eu de zis. Eu sunt cea care suferă din cauza acestui om. Cred că și președintele Trump este un om cu frica lui Dumnezeu”, a spus femeia, printre lacrimi.

Earlene Peterson își dorește ca, în loc să fie executat, ucigașul să își petreacă tot restul vieții în spatele gratiilor.

Recomandari