Antena Căutare

O fetiță de nouă ani a fost atacată de un bizon! A aruncat-o în aer! Părinții au fugit și au lăsat-o în urmă! Imagini șocante! Video

O fetiță în vârstă de nouă ani a fost atacată de un bizon, în Parcul Național Yellowstone din Statele Unite ale Americii. Animalul a aruncat-o în aer. Incidentul a fost filmat.

O fetiță în vârstă de nouă ani a fost atacată de un bizon, în Parcul Național Yellowstone din Statele Unite ale Americii. Animalul a aruncat-o în aer. Incidentul a fost filmat.

Fetița de nouă ani, din Odessa, Florida, se afla, luni, într-un grup de aproximativ 50 de persoane, care a zăbovit în apropierea bizonului în jur de 20 de minute.

În imaginile video de la incident se vede cum bizonul se pregătește să atace, după care aleargă către fetița de nouă ani și doi adulți.

Înregistrarea video mai arată cum cei doi adulți – o femeie și un bărbat, care ar fi părinții copilei, au rupt-o la fugă, lăsând-o pe fetiță în spatele lor, alergând și încercând să se ferească din calea bizonului. Nu a reușit. Copila a fost izbită de animal și aruncată în aer.

Fetița a fost dusă la o cabină din Parcul Național Yellowstone, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale. Apoi, a fost internată în spital și, ulterior, a fost externată.

A fost lansată o anchetă în urma acestui incident, pentru a se stabili cu exactitate cauzele pentru care s-a petrecut.

Oficialii parcului au avertizat vizitatorii să păstreze o distanță de peste 22 de metri de animalele sălbatice mari.

În Parcul Național Yellowstone trăiesc peste 4.500 de bizoni, potrivit unor estimări făcute în august 2018.

Atenție, imaginile de mai jos vă pot afecta emoțional!

Peste 80.000 de replici după seismele din California... Un spital a plătit șase milioane de dolari moştenitorilor lui Neil Armstrong care au formulat acuzaţii de malpraxis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x