Antena Căutare

O fetiță de trei săptămâni, care s-a născut prematur, s-a vindecat de coronavirus: ”A fost o luptătoare!” E cel mai tânăr pacient care a învins COVID-19

O fetiță în vârstă de doar trei săptămâni a fost pusă la grea încercare, însă a reușit să treacă de momentele dificile, spre bucuria părinților și spre surprinderea medicilor, care au fost impresionați de cât de mult s-a agățat de viață. 

O fetiță de trei săptămâni, care s-a născut prematur, s-a vindecat de coronavirus: ”A fost o luptătoare!” E cel mai tânăr pacient care a învins COVID-19
O fetiță de trei săptămâni, care s-a născut prematur, s-a vindecat de coronavirus: ”A fost o luptătoare!”

Peyton Maguire, o fetiță din Scoția, a venit pe lume în urmă cu trei săptămâni. Din păcate, însă, n-a fost un bebeluș născut la termen, ci prematur, la șapte luni, după ce mama ei a fost diagnosticată cu preeclampsie.

Fetița a fost ținută în incubator, iar apoi a fost testată pozitiv pentru coronavirus, deși nu prezenta simptome. Luni, însă, după ce două teste au ieșit negative, fetița a fost lăsată să plece acasă cu părinții ei.

Klaus Iohannis, declarații de ultimă oră: Relaxarea măsurilor, din 15 mai - VIDEO

”Atunci când am aflat că are coronavirus m-am temut pentru viața ei, mi-a fost teama că virusul îi va afecta sistemul respirator, plămânii”, a spus mama fetei.

Acum, fetița a fost dusă acasă, în Bellshill, North Lanarkshire, unde va sta în izolare două săptămâni, alături de mama ei, o studentă la Marketind în vârstă de 28 de ani și de tatăl ei, care lucrează ca antrenor personal.

De asemenea, mama fetei a făcut un apel către oameni să nu se teamă să ceară ajutorul medicilor: ”Mesajul meu către femeile care urmează să devină mame este să nu se îngrijoreze că urmează să meargă în spital. Personalu medical știe ce trebuie să facă pentru a vă proteja de virus. Iar dacă aveți simptome ale unei boli serioase, nu vă temeți să cereți ajutor. E spre binele vostru, pentru ca boala să nu se agraveze.”, a mai povestit femeia.

Raed Arafat, posibil bilanț negru în pandemia de coronavirus, după Paște: "O catastrofă ar putea să aibă loc peste 7-14 zile"

Marea Britanie are peste 17.000 de decese

Autoritățile sanitare britanice au raportat, marți, alte 828 de decese ale unor persoane spitalizate cu COVID-19.

Bilanțul epidemic a ajuns 17.337 de cazuri mortale în Regatul Unit.

Numărul total de contaminări a urcat la 129.044.

Dr. Adrian Marinescu, avertisment sumbru despre pandemia de coronavirus: ”Mortalitatea începe să crească în cazul persoanelor de peste 40 de ani!”

Cifrele publicate zilnic în Marea Britanie nu includ decesele din centrele de îngrijire sau de la domiciliu.

Guvernul conservator condus de Boris Johnson, el însuși infectat cu SARS-CoV-2, a fost criticat pentru răspunsul întârziat oferit crizei epidemice.

Coronavirus în Italia - Scade numărul bolnavilor; 534 de decese într-o zi şi nou record de persoane vindecate... China, dată în judecată de un stat! „Au ascuns adevărul despre pandemia de coronavirus pentru a-şi salva pielea! Le cere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x