Antena Căutare

2 fetițe gemene nou-născute sunt aruncate din mașină într-o valiză chiar de mama lor! Ce au descoperit doctorii când au ajuns la spital este de necrezut! Imagini video EMOȚIONANTE

2 fetițe gemene nou-născute au fost găsite pe stradă într-o valiză închisă de niște medici rezidenți. Oamenii au trait cele mai mari emoții și frici din viața lor, fetițele aflându-se într-o stare delicate.

2 fetițe gemene nou-născute au fost găsite pe stradă într-o valiză închisă de niște medici rezidenți. Oamenii au trait cele mai mari emoții și frici din viața lor, fetițele aflându-se într-o stare delicate.

Rezidenții au auzit plânsete de bebeluși dintr-un colț al unei zone verzi și s-au grăbit să vadă despre ce se aude. Aceștia au descoperit cu stupoare că în valiza părăsită se aflau două fetițe nou-născute. Din păcate, doar una dintre fetițe a supraviețuit, iar celalaltă a fost declarată moartă la sosirea în spital.

Doctorii bănuiesc că fetițele au fost aruncate pe stradă dintr-o mașină aflată în mișcare, de către mama lor, ieri dimineață.

Conform ultimelor informații, se crede că motivul pentru care doar una dintre fetițe a supraviețuit calvarului și a reușit să fie salvată este pentru că cea de-a doua fetiță era vizibil mai mică și cel mai probabil nu a avut suficiente resurse pentru a supraviețui agresiunii la care au fost expuse. Rezidenții au găsit-o inconștientă, prezentând o culoare gri a pielii.

În ciuda încercării medicilor de a o resuscita, cea de-a doua fetiță a fost declarată moartă.

Videoclipul de mai jos surprinde momentul în care fetițele gemene găsite pe un drum în Insula Negros,Filipine

Sursă: Daily Mail

Primarul numește două străzi cu numele tatălui și soacrei decedate! În ce oraș se întâmplă asta și care este motivul... Alegeri SUA 2018. Rezultatul alegerilor din America. Partitul Republican pierde din putere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x