Antena Căutare

Revoltător! Medicul care i-a salvat viața actorului Florin Busuioc este șomer. De ce refuză Spitalul Județean să îl angajeze

Actorul Florin Busuioc a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, după ce a suferit un infarct la sfârșitul unui spectacol de teatru în care jucase. După ce a fost resuscitat la Filarmonica din Craiova, acolo unde i se făcuse rău, actorul a fost transportat la spital.

Actorul Florin Busuioc a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, după ce a suferit un infarct la sfârșitul unui spectacol de teatru în care jucase. După ce a fost resuscitat la Filarmonica din Craiova, acolo unde i se făcuse rău, actorul a fost transportat la spital.

Ajuns pe secția de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean din Craiova, medicii au hotărât că actorul Florin Busuioc trebuie operat de urgență,starea lui fiind pre gravă pentru a fi transportat în București.

În curtea Spitalului Judeţean din Craiova a fost inaugurată, în luna aprilie, Clinica de Cardiologie Intervenţională şi Chirurgie Cardiovasculară, dotată la standarde europene. Singurullucru care lipsește: o echipă de medici.

Șeful clinicii, dr. Octavian Istrătoaie, singurul care poate da acordul pentru folosirea sălii de operații, nu a putut fi contactat deloc marți seară.

Cum starea actorului era gravă, managerul Spitalului Judeţean a hotărât ca operația să se facă, asumându-și responsabilitatea.

Cei care i-au salvat viața pacientului au fost medicii Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă. Intervenția a durat 10 minute și a decurs fără complicații.

Situația este absolut revoltătoare. Medicu Eugen Ţieranu nu este angajat al spitalului, dar a venit de acasă și a acceptat săintre în sala de operații, asumându-și un risc mare pentru carieră. El este rezident în an terminal, iar de la 1 ianuarie 2019 va fi șomer, solicitarea de angajare la Clinica de Cardiologie fiindu-i refuzată din cauza amânărilor procesului de scoatere la concurs a posturilor.

Operația a decurs fără complicații, starea actorului Florin Busuioc fiind stabilă.

Dispariţia misterioasă a unei fetiţe de şase ani pune pe jar întreaga Românie: "A plecat în cimitir şi..."... Bombă. Cum poţi primi salariu mai mare în România! Ce trebuie să faci pentru o leafă mai mare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x