Antena Căutare

O mamă și-a pierdut doi copii, în doar 11 zile, din cauza coronavirusului. Femeia, în lacrimi: ”Nu e o glumă, nu este un lucru inventat de guvern!”

Coronavirusul nu e o glumă, iar oamenii ar trebui să-l ia în serios. Aceste lucruri sunt spuse cu ochii în lacrimi de o mamă din Florida, Statele Unite ale Americii, care și-a pierdut doi copii, în doar 11 zile, din cauza virusului SARS Cov-2. 

O mamă și-a pierdut doi copii, în doar 11 zile, din cauza coronavirusului. Femeia, în lacrimi: ”Nu e o glumă, nu este un lucru inventat de guvern!” Galerie
O mamă și-a pierdut doi copii, în doar 11 zile, din cauza coronavirusului. Femeia, în lacrimi: ”Nu e o glumă, nu este un lucru inventat de guvern!”

Monete Hicks a vorbi, cu lacrimi în ochi, despre drama pe care o trăiește după ce doi dintre copiii ei au fost infectați cu noul coronavirus.

Byron, fiul ei de 20 de ani și Mychaela, de 23 de ani, aveau probleme de sănătate, însă se simțeau bine și își petreceau timpul în casă. Din păcate, însă, ei au plecat într-o excursie în Orlando. Acolo cred că s-au îmbolnăvit.

O mamă și-a pierdut doi copii, în doar 11 zile, din cauza coronavirusului. Femeia, în lacrimi: ”Nu e o glumă, nu este un lucru inventat de guvern!”

România, la limită! Se anunță restricții la peste 1.000 de cazuri. Principalele zone vizate de carantină

Starea lui Byron, în vârstă de 20 de ani, s-a înrăutățit brusc într-o dimineață de sâmbătă, la sfârșitul lunii iunie, când a început să aibă probleme cu respirația. A fost dus la spital, dar medicii nu l-au putut salva. A murit după câteva ore, a povestit Hicks, care a recunoscut că fiul ei suferea de obezitate morbidă și astm, ambele regăsindu-se printre categoriile de risc.

Mychaela, de 23 de ani, a început să se simtă rău după câteva zile și a insistat ca mama ei să o ducă la spital. Tânăra suferea, la fel ca și fratele ei, de obezitate morbidă, de astm și de boala pulmonară obstructivă.

Documentul care cutremură România. Condițiile pentru starea de urgență, îndeplinite între 1-3 august. Autoritățile așteaptă un milion de cazuri în luna septembrie

”Avea dureri de cap, febră”, a spus Hicks. Apoi, starea tinerei s-a agravat. ”A pierdut un rinichi, ficatul a început să cedeze. I-au cedat organele, unul după altul”, a adăugat ea.

”Copiii sunt inima mea și vor fi mereu în inima mea.”, a spus Hicks, printre lacrimi.

„Nu s-a putut stabili cert”. Fostul ofițer MAI din cauza căruia Spitalul Gerota a intrat în carantină a scăpat de dosarul penal! Motivul, uluitor!

Acum, femeia îndurerată cere oamenilor să ia coronavirusul în serios.

”Este real, este acolo”, a spus Hicks, care nu s-a oprit aici. ”Nu este o glumă. Nu este un joc, nu este un lucru inventat de guvern. Purtați mască, spălați-vă pe mâini, păstrați distanța și nu ieșiți decât dacă într-adevăr e nevoie, mai ales aici, în Florida”, a spus ea.

Restricții noi! Românii vor mai putea intra în Cipru doar dacă îndeplinesc o condiție strictă... Ce medicament IEFTIN folosește Japonia împotriva coronavirusului. Tratamentul a fost inclus în manualul de medicină a pr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x