O nouă țară europeană intră, din nou, în carantină! Peste 300.000 de oameni sunt afectați. În Italia se pregătesc restricții noi

Noul coronavirus continuă să provoace teamă într-o lume care încearcă revenirea la normalitate după luni de carantină. 300 de mii de oameni au intrat din nou în carantină, într-una dintre cele mai afectate țări europene de primul val de COVID-19.

O nouă țară europeană intră, din nou, în carantină! Peste 300.000 de oameni sunt afectați. În Italia se pregătesc restricții noi

300 de mii de oameni au intrat din nou în carantină, în Spania. Italia se pregăteşte să impună noi restricţii pe aeroporturi. Grecia a lăsat un singur punct de frontieră deschis cu Bulgaria şi a închis graniţele pentru turiştii sârbi.

Ministerul Afacerilor Externe subliniază că autoritățile elene competente pot modifica fără preaviz condițiile de intrare pe teritoriul național, în funcție de numărul de noi cazuri înregistrate.

Kulata. La frontiera dintre Bulgaria şi Grecia mii de oameni dau testul răbdării

La 8.00 dimineaţa, coada se întindea pe 12 kilometri. Ca să omoare timpul, unii au scos din portbagj arsenalul de concediu. Au jucat volei şi au legat prietenii.

Relaxarea ar putea aduce al doilea val de coronavirus. Nelu Tătaru nu renunță la izolare: „Vom ajunge la o transmitere exponenţială ”

Problemele au apărut după ce autorităţile elene au închis celelalte puncte de trecere spre Grecia. Întârzieri au apărut şi după ce Atena a decis să interzică accesul turiştilor sârbi în ţară până pe 15 iulie. Mulţi dintre oameni au aflat că sunt întorşi din drum la graniţă după ce Belgradul a reimpus starea de urgenţă.

„Belgrad este cel mai mare focar şi peste 80% dintre cei infectaţi sunt din Belgrad. Este necesar să deschidem un spital temporar”, a declarat oran Vesic, viceprimarul din Belgrad.

Ora re-carantinării sună în mai multe ţări europene

În ultimele 2 zile, Spania a impus noi restricţii în două regiuni

300 de mii de persoane au primit vestea că trebuie să intre în izolare în Catalonia şi Galicia. Vigilenţa este maximă şi pe plaje. 50 de plaje din Andaluzia au fost închise din cauza supra-aglomerării.

„Nu ştim când se va termina pentru că tot apar cazuri, de fiecare dată mai multe. Teamă. Trăim cu teamă. Şi suntem foarte atenţi.”

Previziune sumbră! Mai multe țări ar putea spune „Interzis românilor”, din cauza numărului mare de îmbolnăviri

Teama de reinfectare obligă şi Italia să ia în calcul noi măsuri de protecţie

Ministrul Sănătăţii de la Roma propune ca pasagerii veniţi din afara spaţiului Schengen să fie testaţi pe aeroport şi să stea 24 de ore în izolare până la venirea rezultatului.

Dacă vor fi depistaţi pozitiv cu COVID 19 vor intra în carantină într-un hotel special amenajat sau internaţi în spital pe model grecesc.

Cât timp vom mai fi obligați să purtăm mască? Premierul Ludovic Orban, declarația momentului: „Este cea mai puternică formă de protecție”

„Situaţia epidemiologică nu este una de pericol dar trebuie să fim atenţi. Noi focare apar constant, ceea ce arată că virusul continuă să circule în Italia”, a explicat Fabrizio Pregliasco, virusolog la Universitatea Milano.

Noi focare de coronavirus apar în toată lumea

Pentru prima oară în ultimul secol, statul australian New South Wells a închis graniţa cu Victoria.

Peste 120 de infectări s-au raportat în Melbourne în 24 de ore iar măsura are scopul de a împiedica extinderea focaruluui. Critică rămâne şi situaţia din Statele Unite unde zilnic apar 50.000 de noi cazuri.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri