Live acumObservator 06
Prime Time 20:15Asia Express - Drumul elefantului

A făcut amor cu elevul ei chiar în sala de clasă și i-a trimis zeci de mesaje indecente. Soarta profesoarei a fost decisă de judecător

În fața judecătorului, profesoara care a făcut amor cu un elev de 13 ani chiar în sala de clasă a lansat acuzații absurde la adresa copilului, într-o încercare disperată de a obține o pedeapsă mai ușoară. Femeia a fost condamnată la ani grei de închisoare pentru relația interzisă.

În fața judecătorului, profesoara care a făcut amor cu un elev de 13 ani chiar în sala de clasă a lansat acuzații absurde la adresa copilului, într-o încercare disperată de a obține o pedeapsă mai ușoară. Femeia a fost condamnată la ani grei de închisoare pentru relația interzisă.

Brittany Zamora, din Arizona, SUA, profesoara care a făcut amor cu unul dintre elevii ei, un băiat în vârstă de 13 ani, a transmis un mesaj șocant prin intermediul avocatului ei. Aceasta a declarat, în scris, că ea a fost, de fapt, adevărata victima în acest caz, minorul fiind cel vinovat pentru întreaga situație: „Era obsedat de mine și foarte agresiv”.

La sfârșitul procesului, avocatul Belen Olmedo Guerra a susținut nevinovăția profesoarei, spunând:

„Sunt apărătorul lui Brittany Zamora de aproape 16 luni și vă pot garanta că nu este un monstru. Brittany nu este un prădător sexual, nu a avut o relație cu un copil, ci cu un adolescent. Clienta mea nu reprezintă un pericol pentru societate.”

Același avocat a declarat că profesoara a făcut numeroase cereri ca elevul să fie mutat din clasa la care preda, dar că directorul școlii Las Brisas Academy, Timothy Dickey, i-a dat mereu răspunsuri negative.

„Zamora l-a implorat pe Timothy Dickey să-l mute pe adolescent din clasa ei, băiatul având probleme comportamentale. I-a spus că elevul avea o obsesie pentru ea. Nu inventez nimic, am confirmarea directorului școlii. (...) Este un tânăr cu probleme. Era agresiv și foarte insistent. O tot întreba pe Zamora dacă avea semne din naștere sau alunițe pe corp”, a adăugat avocatul.

Cu doar câteva minute înainte de această serie de declarații controversate, profesoara dăduse primele semne că și-ar recunoaște vina, acceptând toate acuzațiile pentru care fusese condamnată.

Brittany Zamora, profesoara care a făcut amor cu un elev minor, chiar în sala de clasă a școlii la care preda, a fost condamnată la 20 de ani de închisoare.

Imediat după ce și-a aflat sentința, femeia a declarat că își regretă comportamentul: „Îmi este rușine și regret tot ceea ce s-a întâmplat între mine și elevul meu.”

Mai multe detalii despre acest caz, puteți citi aici.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro