Antena Căutare

O româncă a încercat să își scape iubitul de o amendă în trafic, în Italia. Ce le-a putut spune carabinierilor este de necrezut! Au arestat-o imediat

O româncă a încercat să își scape iubitul de amendă în trafic, după ce un echipaj de poliție l-a prins la volan, deși bărbatul nu are permis de conducere. Femeia, aflată în mașină alături de partenerul ei, a făcut o propunere de necrezut, din cauza căreia a fost amendată imediat.

O româncă în vârstă de 33 de ani a încercat să își scape iubitul de amendă în trafic, după ce un echipaj de poliție l-a prins la volan, deși bărbatul nu are permis de conducere. Femeia, aflată în mașină alături de partenerul ei, a făcut o propunere de necrezut, din cauza căreia a fost amendată imediat.

La începutul săptămânii, carabinierii au constatat că un bărbat conducea pe via Gran Sasso din Cerignola, deși nu obținuse vreodată un permis auto. El se afla în mașină alături de iubita lui și de un alt bărbat, toți fiind din România.

Încercând să își scape iubitul de o amendă, femeia s-a oferit să facă amor cu carabinierii din patrulă.

Aceștia au spus că au fost luați prin surprindere de propunerea femeii, dar, până la urmă, au arestat-o, potrivit digi24.ro.

Femeia a fost dusă în fața instanței, crae i-a stabilit o perioadă de arest la domiciliu pentru tentativă de corupție.

Pe de altă parte, carabinierii l-au amendat pe bărbatul aflat la volan și i-au făcut dosar penal, iar mașina a fost confiscată.

Cuba, care are nevoie acută de aliaţi, îl primeşte pe premierul rus Dmitri Medvedev... Ursula von der Leyen îşi amenajează o locuinţă la birou, la etajul 13 în clădirea Berlaymont, sediul Comisiei Europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x