Antena Căutare

Șocant! Drama trăită de o fată care a vrut să-și facă un tatuaj la un tatuator cu prețuri mai mici: "Am fost la un pas de moarte"

Dramă fără margini trăită de o tânără de 20 de ani care s-a tatuat la o persoană neautorizată! Fata a fost la un pas de moarte după ce a suferit o infecție gravă. Cum a început coșmarul

Momente de groază trăite de o tânără de 20 de ani care a vrut să-și facă un tatuaj la un salon de tatuaje mai ieftin! Fata a fost la un pas de moarte după ce a suferit o infecție gravă. Care au fost primele semne care au speriat-o

Nancy Anderson, în vârstă de 20 de ani, este o tânără în pas cu moda, care a dorit să își tatueze un fluturaș pe încheietura mâinii stângi. Pentru asta, fata a mers la un salon fără licență, deoarece locul în care mergea de obicei era ocupat și primise recomandări pozitive pentru acesta.

Fata nu și-a făcut nicio grijă, până în momentul în care acesta i-a început tatuajul și ceva nu mergea bine. Cu o experiență de șase tatuaje, Nancy își putea da seama că ceea ce simțea acum era diferit și incomod față de procesele de tatuare anterioare.

"Mi-am dat seama că ceva nu era în regulă, era foarte dureros, aproape chinuitor. A fost nevoie să mă opresc pentru că durea mult prea tare” a declarat Nancy.
Potrivit declarațiilor fetei, tatuatorul nu a respectat instrucțiunile de igienă necesare și nici etapa de protecție a tatuajului, mai exact acoperirea zonei cu o folie pentru a evita infectarea: "Când l-am întrebat a spus că nu este necesar. La fiecare tatuaj am primit acea protecţie”.
A doua zi, tânăra s-a simțit rău, nu-și mai putea simţi braţul care se umflase şi părea extrem de infectat.

Șocant! Drama trăită de o fată care a vrut să-și facă un tatuaj la un tatuator cu prețuri mai mici: "Am fost la un pas de moarte"

După ce a ajuns de urgență la spital, doctorii i-au dat vestea tristă că această infecție îi poate fi fatală. Tânăra a avut nevoie urgentă de șase doze de antibiotice pentru a putea trata gaura creată în piele: „Mi s-au administrat imediat şase antibiotice în braţ, mi-au spus că este foarte infectat şi că au nevoie să oprească infecţia pentru a nu ajunge la inimă” a spus Nancy.

Citește și: Maria Ilioiu a fost mutilată, după ce și-a făcut un tatuaj! „Putea să arate perfect”. Video

Tânăra îi avertizează pe toți iubitorii de tatuaje să fie extrem de atenți la persoanele și locurile în care aleg să-și facă tatuajele. De asemenea aceasta menționează faptul că trebuie ocolite locurile unde tarifele sunt mult mai mici decât în alte părți: "Nu merită să-ți riști viața, doar pentru a economisi niște bani. Am rămas cu cicatrici și nimeni nu va schimba acest lucru. Voi regreta toată viața".

Escrocherie pe seama unui copil bolnav de Parkinson! Oamenii jefuiți au atacat-o pe mama păcălită: „Am fost scuipată pe ... Lumea este mai săracă! A murit femeia adorată de milioane de copii din lumea-ntreagă! Rămas bun, Judith Kerr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x