Antena Căutare

O țară întreagă în carantină, din cauza COVID-19, a fost lovită de o a doua epidemie! Sunt deja 131 de morți: „Numărul va crește! N-o să facem față”

În timp ce autoritățile au anunțat prelungirea măsurilor de izolare, pentru protejarea populației împotriva COVID-19, o a doua epidemie a început să facă victime, în această țară. Noul virus a luat deja peste o sută de vieți, iar reprezentanții Ministerului Sănătății s-au declarat depășiți de situație.

O țară întreagă în carantină, din cauza COVID-19, a fost lovită de o a doua epidemie! Sunt deja 131 de morți: „Numărul va crește! N-o să facem față”
O țară întreagă în carantină, din cauza COVID-19, a fost lovită de o a doua epidemie | Profimedia

Ca majoritatea statelor lumii afectate de noul coronavirus, Zimbabwe este în carantină. În mod surprinzător, în ciudat faptului că oamenii stau mai mult în case, reprezentanții Ministerului Sănătății au anunțat că o altă epidemie s-a răspândit în țara africană.

Până în acest moment, în Zimbabwe, au fost depistate peste 135.000 de cazuri de malarie, în 201 focare active, de la apariția coronavirusului. 131 de persoane și-au pierdut viața, potrivit The Guardian.

Numărul deceselor va crește

Specialiştii vin cu veşti proaste şi se tem că numărul deceselor provocate de malarie va creşte.

Citete și:

Un tată și-a „reclamat” copilul de 12 ani la Poliție. În doar câteva minute, casa le-a fost înconjurată de mașini cu girofar. Puștiul a primit surpriza vieții - VIDEO

Ministrul Sănătăţii a confirmat că există peste 135.000 de cazuri de malarie, în Zimbabwe. Măsurile de izolare impuse în Zimbabwe pentru încercarea de a stopa COVID-19 au fost extinse luni cu două săptămâni. În ţară au fost raportate 25 de cazuri şi 3 decese. În cazul unei epidemii aici, există riscul ca sistemul sanitar să colapseze, spun oficialii.

Citește și:

Ce Spania? Ce Italia? În țara asta, cadavrele oamenilor uciși de coronavirus sunt înșirate pe străzi! VIDEO

„Ce este mai rău abia acum urmează”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În perioada următoare, experţii se aşteaptă la propagarea bolii în Africa, unde sistemele de sănătate sunt mult mai puţin dezvoltate.

Citește și:

Un medic infectat cu noul coronavirus a băut o substanță ce l-ar fi putut omorî. Greșeala uriașă a fost făcută chiar de soția lui, internată în același salon

Mai multe ţări europene au început săptămâna aceasta cu măsuri provizorii de relaxare a interdicţiilor din timpul epidemiei. Ridicarea treptată a măsurilor de carantină este influenţată de încetinirea ratei infecţiei şi capacităţii mari de testare pentru o identificare rapidă a contacţilor.

Se reaprind la viaţă activităţile umane colective din ţări precum Germania, Polonia, Cehia, Albania şi Norvegia.

Cum poți face bani ușor: Se vând cai cu doar cinci lei și se asigură transportul. Poți lua doar 24 de animale pe zi... Haos în SUA! Medici vs protestatari anti-izolare:''Acesta este pământul celor liberi. Du-te în China!''...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x