Antena Căutare

Cum poți face bani ușor: Se vând cai cu doar cinci lei și se asigură transportul. Poți lua doar 24 de animale pe zi

Nu te-ai fi gândit niciodată că vor exista cai pe care să-i poți cumpăra doar cu cinci (5) lei și este pe bune! Din grija de a proteja Pădurea Națională Modoc din nord-estul Californiei, autoritățile americane au decis să vândă caii din pădure pentru doar un dolar (cinci lei românești) celor care vor să-și facă o afacere!

Cum poți face bani ușor: Se vând cai cu doar cinci lei și se asigură transportul. Poți lua doar 24 de animale pe zi Galerie
Cum poți face bani ușor: Se vând cai cu doar cinci lei și se asigură transportul. Poți lua doar 24 de animale pe zi

Prin vânzarea cailor sălbatici care trăiesc în Pădurea Națională, Serviciul Forestier al Statelor Unite (USFS) a luat decizia de a vinde cei 499 de cai capturați anul trecut pentru a-și continua campania de protejare a acesteia.

American Wild Horse Campaign notează că aceşti cai sunt vânduţi doar pentru un dolar, autorităţile asigurând chiar şi transportul.

Ai făcut economii? Acestea sunt cele mai bune investiții pe care le poți face

Cum poți face bani ușor: Se vând cai cu doar cinci lei și se asigură transportul. Poți lua doar 24 de animale pe zi

Cele 499 de animale au fost prinse doar dintr-o anumită regiune a parcului și date spre vânzare cu scopul de a face loc animalelor deţinute de persoane private. 150 dintre aceşti cai au ajuns în custodia agenției Bureau of Land Management din Litchfield, iar ceilalți 344 au rămas în custodia Serviciului pentru a fi vânduţi şi/sau adoptaţi.

6 activități cu cost redus pe care trebuie să le încerci vara aceasta

La începutul acestuia an Serviciul Forestier a anunțat prim tranșă de vânzare a acestora cu precizarea că este exclusă cumpărarea cailor pentru a fi sacrificaţi.

Se pot achiziționa doar 24 de cai pe zi la doar cinci lei. În total 120 de lei/zi!

Înșelătoria care face prăpăd printre români! Ce metodă aplică hoții

Mulți dintre cei interesați sau dintre cei care au urmărit desfășurarea sunt de părăre că acțiunea are lacune, iar bunăstarea animalelor nu poate fi o certitudine. Astfe că s-a impus o limită de 24 de cai pe care o persoană îi poate achiziţiona în fiecare zi, fără a putea fi verificați înainte sau după tranzacţie, potrivit americanwildhorsecampaign.org.

Cum poți face bani ușor: Se vând cai cu doar cinci lei și se asigură transportul. Poți lua doar 24 de animale pe zi

Însă, Bureau of Land Management pune la dispoziție o bază de informaţii prin care caii pot fi urmăriţi chiar şi dacă îşi schimbă proprietarul. Mai mult această agenţie a impus regula limitării numărului de cai pe care o persoană îi poate achiziţiona.

Tranasportul este gratuit, dar nu se știu condițiile în care vin caii

Cum poți să câștigi bani în timp ce te relaxezi! Poți face și 400 de lei pe oră!

Mai mult, Serviciul Forestier a declarat că asigură transportul gratuit pentru a se vinde cât mai repede animalele.

Oamenii care vor să facă o afacere din asta și sunt dispuși să cunpere de la ei sunt încântați, dar pe de altă parte jurnaliștii susțin că politicile pădurii naționale Modoc, în ceea ce privește vânzarea de cai sălbatici, sunt determinate de interesele locale, dorindu-se eliminarea acestora pentru a crește efectivul de pășunat pe teritoriile publice.

Peste 140 de români, izolați după ce au ajuns în Austria, la muncă! Au fost preluați imediat ce au ieșit din avion! VIDE... O țară întreagă în carantină, din cauza COVID-19, a fost lovită de o a doua epidemie! Sunt deja 131 de morți: „Numărul v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x