Un medic infectat cu noul coronavirus a băut o substanță ce l-ar fi putut omorî. Greșeala uriașă a fost făcută chiar de soția lui, internată în același salon

Situație șocantă într-un spital din Botoșani. Medicii s-au luptat să salveze viața unui coleg, internat pe secția de COVID-19. Bărbatul a băut o substanță toxică, lăsată pe noptieră chiar de soția sa.

Un medic infectat cu noul coronavirus a băut o substanță ce l-ar fi putut omorî

Profimedia

Mobilizare de forțe la Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani. Echipa de resuscitare din Unitatea de Primiri Urgențe a fost chemată pe secția de COVID-19 pentru a salva viața unui pacient ce le era și coleg.

Medicul, angajat al spitalului și infectat cu noul coronavirus, băuse, accidental, dezinfectant.

Bărbatul, internat alături de soția sa, a băut substanțe ce l-ar fi putut ucide crezând că este apă. Soluția era pusă într-un pahar, pe noptiera de lângă pat, chiar de nevastă.

Citește și:

„Transpiram din toţi porii, nu puteam să respir, nu îmi mai simţeam degetele. Soția mea a început să plângă”. Un medic care a operat o fetiță bolnavă de COVID-19, mărturie emoționantă! VIDEO

Dezinfectantul, lăsat pe noptieră

Cum unul dintre simptomele COVID-19 este pierderea mirosului și gustului, medicul nu și-a dat seama ce făcuse decât după ce a luat câteva înghiţituri.

Speriat, a apelat direct personalul din UPU, din acelaşi spital. Echipa de resuscitare a ajuns de urgență pe secție, toți medicii fiind echipați cu combinezoane speciale, cu trei perechi de mănuşi, ochelari de protecţie, viziere speciale, scrie monitorulbt.ro.

Medicului i s-au făcut spălături gastrice şi i s-a administrat un cărbune activ pentru a reduce efectele dezinfectantului. Pacientul a fost stabiizat și a rămas pe secția de COVID-19, sub supraveghere.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri